Πυκνόμετρο (densitometer) για Ευκολότερο και Οικονομικότερο Color Matching

Με το πυκνόμετρο (densitometer) VW-S1 της Roland - μια οικονομικά προσιτή και εύχρηστη συσκευή – η αντιστοίχιση xρωμάτων (color matching) γίνεται ευκολότερα και πιο οικονομικά από ποτέ.  Σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συνδυασμό με το RIP λογισμικό της Roland VersaWorks 6.8, το VW-S1 σας επιτρέπει να κάνετε ρυθμίσεις και να επιτυγχάνετε χρωματική ακρίβεια μεταξύ δύο παρόμοιων εκτυπωτών με ίδιο τύπο μελανιού*. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που συμπληρώνει τις άλλες καινοτόμες λειτουργίες αντιστοίχισης χρωμάτων  του VersaWorks 6.8., στο οποίο η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη δωρεάν.

* Η λειτουργία αντιστοίχισης χρώματος μεταξύ εκτυπωτικών ισχύει μόνο για τα ίδια μοντέλα με ίδια μελάνια και χρώματα. Τα αρχεία πρέπει να εκτυπώνονται  με τις ίδιες ρυθμίσεις εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένου του "MediaType" και "PrintQuality".

Η αντιστοίχιση χρωμάτων είναι μία από τις πολλές αναβαθμισμένες λειτουργίες του VersaWorks 6.8, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν με ακρίβεια τις χρωματικές διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών. Τυπικά, η διαδικασία αυτή γίνεται με την εκτύπωση πίνακα χρωμάτων (color chart) για κάθε μηχάνημα που θέλουμε να γίνει color match, μέτρηση με σπεκτροφωτόμετρο, σύγκριση τιμών και αυτόματη ρύθμιση. Η χρήση σπεκτροφωτόμετρου απαιτεί υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και κοστίζει ακριβά. Με το νέο πυκνόμετρο (densitometer) VW-S1,η Roland προσφέρει μια πιο προσιτή επιλογή, ενώ είναι απίστευτα απλό στη χρήση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό και για όσους έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στην αντιστοίχιση χρωμάτων.

Το VW-S1 παρέχει τις μετρήσεις πυκνότητας που απαιτούνται για την αντιστοίχιση χρωμάτων στο ένα τρίτο της τιμής ενός σπεκτροφωτόμετρου. Η ευκολία χρήσης του είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα - απλώς αγγίζετε με την άκρη αυτής της μικρής συσκευής το σχετικό χρώμα στο color chart του VersaWorks 6 και πατάτε το κουμπί. Η ολοκλήρωση των μετρήσεων με το VW-S1 είναι μια γρήγορη διαδικασία – για 4-χρωμα color chart  διαρκεί περίπου 90 δευτερόλεπτα, ενώ για 6-χρωμα περίπου δύο λεπτά.

Το VW-S1 είναι απαραίτητο για όποιον χρειάζεται να τυπώσει μια μεγάλη δουλειά και χρησιμοποιεί πολλούς εκτυπωτές, ή για όσους έχουν σύνθετες παραγωγές από διαφορετικού τύπου εκτυπωτές και θέλουν το τελικό αποτέλεσμα από κάθε εκτυπωτή να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβές χρωματικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντιστοιχίσει το αρχικό χρώμα ενός εκτυπωτή που έχει «γεράσει» ή μετά από αντικατάσταση κεφαλών.

×
Any questions?