Ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά εκτυπωτικών VersaUV της Roland DG.

-Παρέχει εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης σε όλες τις ταχύτητες, με υψηλή πυκνότητα χρώματος και μεγάλη χρωματική γκάμα.

-Προσκολλάται εύκολα σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα υλικών και υποστρωμάτων, τόσο επιστρωμένων όσο και μη επιστρωμένων, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών, ξύλου, μετάλλου, foils, χαρτιού, φιλμ, βινυλίου και πολλών άλλων.

-Στεγνώνει αμέσως με λυχνίες LED χαμηλής θερμοκρασίας, προσφέροντας εκτυπώσεις άμεσα έτοιμες για εφαρμογή.

-Διατίθεται σε CMYK, πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό, γυαλιστερό και εκτυπώσιμο αστάρι (primer), για πλήρες φάσμα εκτυπωτικών δυνατοτήτων.

 

Εξαιρετικές επιδόσεις

Το μελάνι ECO-UV προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις (γρατζουνιές) και αξιόπιστη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Παράγει γραφικά που μπορούν να τεντωθούν και να εφαρμοστούν γύρω από καμπύλες επιφάνειες και άκρα χωρίς να «σπάνε».

Διατίθενται σε CMYK, πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό, γυαλιστερό και εκτυπώσιμο αστάρι (primer) επιτρέποντας μια σειρά από συνδυασμούς μελανιών. Το λευκό μελάνι υψηλής αδιαφάνειας επιτρέπει πλούσια, πυκνά χρώματα σε διαφανή υλικά και το γυαλιστερό δημιουργεί ειδικά εφέ, ρεαλιστικές υφές και βελτιωμένη αντοχή.

 

Μελάνια EUV5

Διαθέσιμα με τα εκτυπωτικά/κοπτικά  VersaUV LEC2 (εκτός από το μοντέλο LEC2-300) και  τη σειρά επίπεδων εκτυπωτικών LEC2 S, τα μελάνια EUV 5 προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με τα προηγούμενα, και καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Το πορτοκαλί και κόκκινο μελάνι διευρύνουν τη χρωματική γκάμα, προσθέτοντας ζωντάνια για εκπληκτικά εκτυπωμένα γραφικά.

Μια βελτιωμένη δυνατότητα εκτύπωσης primer προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη συμβατότητα υποστρωμάτων. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι θα παρέχετε εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Πιστοποιημένα με GREENGUARD

Τα μελάνια ECO-UV διαθέτουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold UL2818 *.

Η πιστοποίηση αυτή παρέχει τη διασφάλιση ότι τα μελάνια πληρούν ορισμένα από τα πιο αυστηρά πρότυπα στον κόσμο για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs) στον αέρα εσωτερικών χώρων.

Τα μελάνια EUV5 (CMYK, Wh, Gl, Pr) πληρούν τις απαιτήσεις του EN-71/3:2019 Safety of Toys Part3Migration of certain elements*.

* Η πιστοποίηση του εκτυπωμένου προϊόντος δεν είναι εγγυημένη. Είναι ευθύνη του επαγγελματία που εκτυπώνει το προϊόν να αποκτήσει οποιεσδήποτε απαιτούμενες πιστοποιήσεις και να αναλάβει το κόστος οποιασδήποτε διαδικασίας πιστοποίησης. Οι κατασκευαστές παιχνιδιών είναι υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις για τα παιχνίδια.

 

Εφαρμογές Εσωτερικών Χώρων

Το μελάνι ECO-UV προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για εφαρμογές εσωτερικών χώρων, όπως ετικέτες, πρωτότυπα συσκευασιών και POP signs. Για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους, το EUV διαρκεί έως και δύο χρόνια όταν εφαρμοστεί γυαλιστερό (gloss) φινίρισμα.

Μοναδικοί Συνδυασμοί Μελανιών

Τα VersaUV διαθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό μελανιών που μπορεί να περιλαμβάνει CMYK, πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό και γυαλιστερό μελάνι και αστάρι (primer). To λευκό μελάνι υψηλής αδιαφάνειας είναι ιδανικό για την παραγωγή πλούσιων, χρωματικά πυκνών γραφικών σε διαφανή, σκούρα, αδιαφανή ακόμα και μεταλλικά υποστρώματα. Το γυαλιστερό μελάνι προσθέτει δυνατότητες που περιλαμβάνουν “τοπικό UV” (spotvarnish), fullgloss ή ματ φινίρισμα για πρόσθετη ανθεκτικότητα και ειδικά εφέ, όπως τρισδιάστατες υφές και ανάγλυφο, εκτυπώνοντας πολλαπλά στρώματα γυαλιστερού μελανιού. Το πορτοκαλί και κόκκινο μελάνι διευρύνουν τη χρωματική γκάμα, προσφέροντας ζωντάνια στα γραφικά. Ο συνδυασμός αυτών των δυνατοτήτων επιτρέπει την παραγωγή κερδοφόρων ειδικών εκτυπώσεων, μειώνοντας παράλληλα το κόστος παραγωγής σε σχέση με τη συμβατική ροή εργασίας.

Εκτυπώστε σε Σχεδόν Οποιοδήποτε Υπόστρωμα

Τα σταγονίδια του μελανιού EUV στερεοποιούνται με φως UV αμέσως μετά την επαφή τους με το υλικό, χωρίς να αφήνεται χρόνος να αντιδράσουν ή να απορροφηθούν από αυτό. Αυτό ουσιαστικά εξαλείφει τυχόν προβλήματα συμβατότητας μελανιού και υποστρωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι το μελάνι VersaUV μπορεί να προσκολληθεί σε μια μεγάλη ποικιλία επικαλυμμένων και μη υλικών και τρισδιάστατων αντικειμένων. Πολλά υλικά για μηχανήματα όπως εκτυπωτές ετικετών και offset, μπορούν να εκτυπωθούν με μελάνι VersaUV χωρίς καμία ειδική επεξεργασία. Η τεράστια συμβατότητα του μελανιού VersaUV με υποστρώματα σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν απευθείας σε τρισδιάστατα αντικείμενα όπως βραβεία, στυλό και είδη δώρων, ακρυλικές πινακίδες, μπάλες γκολφ, καλύμματα κινητών τηλεφώνων, ακόμη και φορητούς υπολογιστές

Ποιo μελάνι EUV είναι κατάλληλο για το εκτυπωτικό σας;

Η σειρά μελανιών EUV έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τα εκτκυπωτικά VersaUV ως εξής:

  • Τα μελάνια EUV 5 χρησιμοποιούνται με τα εκτυπωτικά-κοπτικά VersaUVLEC-2 (εκτός τουLEC2-300) και τα επίπεδα εκτυπωτικά VersaUVLEC2 S
  • Τα μελάνια EUV / EUV4 είναι κατάλληλα για τα μοντέλα LEC2-300, LEJ-640 και τη σειρά LEF.
  • Τα μελάνια EUVS διατίθενται για χρήση με τα LEC2-300 και LEJ-640 για ελαστικότητα 220 τοις εκατό

Όλα τα μελάνια είναι διαθέσιμα σε CMYK, λευκό και γυαλιστερό (εκτός από το μελάνι EUV5, το οποίο περιλβάνει πορτοκαλί και κόκκινο και το EUVS, το οποίο διατίθεται μόνο σε CMYK και λευκό).

×
Any questions?