Επιγραφές – Σημάνσεις

Γραφικά καταστημάτων και επιχειρήσεων, κατευθυντήριες σημάνσεις και επιγραφές είναι μερικά μόνο παραδείγματα σήμανσης που συναντάμε κάθε μέρα.

Η ανάγκη για εντυπωσιακές εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας, υψηλής ποιότητας και αντοχής είναι μεγάλη, και η Roland DG είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης. Με τα  Εκτυπωτικά, Εκτυπωτικά-Κοπτικά, Κοπτικά και Χαρακτικά της, μπορείτε να παράγετε όλων των ειδών τις σημάνσεις .

Εκτύπωση και Κοπή με ένα μηχάνημα

Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά η δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών, κομμένων με υψηλή ακρίβεια,  με ζωντανά χρώματα και  gloss φινίρισμα είναι αρκετά απλή με ένα εκτυπωτικό -κοπτικό Roland.  Η  βραβευμένη τεχνολογία της Roland DG σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και να κόψετε γραφικά με ένα μόνο μηχάνημα και χωρίς επιπλέον κόπο και χρόνο από εσάς.

Κοπτικά

Η πιο απλή λύση για την παραγωγή εντυπωσιακών κατευθυντήριων σημάνσεων είναι να τα plotter κοπής. Μπορείτε απλά να κόψετε τα γράμματα και σχήματα στο υλικό της επιλογής σας. Τα κοπτικά της  Roland είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και ακριβή.

Εκτύπωση πάνω σε αντικείμενα και δώρα

Με τη σειρά εκτυπωτικών VersaUV LEF  μπορείτε να εκτυπώσετε πολύχρωμα γραφικά με γυαλιστερό φινίρισμα ή υφές, απευθείας σε όλα τα αντικείμενα και είδη υλικών με πάχος έως 10 εκατοστά. Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό!

Χάραξη

Η χάραξη είναι ακόμα μια επιλογή. Με τα χαρακτικά της Roland μπορείτε να κάνετε όμορφες, ανθεκτικές  πινακίδες και επιγραφές σε ξύλο, μέταλλο ή πλαστικό.

×
Any questions?