VersaUV LEF2-300D, LEF2-300, LEF2-200 Flatbed Printer

Οι πελάτες σας θέλουν κάτι μοναδικό! H σειρά VersaUV LEF2 – η τελευταία γενιά των βραβευμένων UV εκτυπωτικών της Roland – μπορεί να τους το προσφέρει.

Με απλό χειρισμό και εξαιρετικές δυνατότητες, η σειρά LEF2 επιτρέπει την απευθείας εκτύπωση σε μια τεράστια γκάμα υλικών και αντικειμένων, πάχους έως 200mm (LEF2-300D), με εκπληκτικό χρώμα, ρεαλιστικές υφές και ανάγλυφα εφέ.

LEF2-200: (508mm w x 330mm l x 100mm πάχος)
LEF2-300: (770mm w x 330mm l x 100mm πάχος)
LEF2-300D: (770mm w x 330mm l x 200mm πάχος)

 

Γρήγορη Κατά Παραγγελία Εκτύπωση σε 'Ενα ή Περισσότερα Αντικείμενα  

Η σειρά Roland VersaUV LEF2 σπάει τα όρια στις δυνατότητες εκτύπωσης!

Εκτυπώνοντας ακόμα και ένα μόνο αντικείμενο, με τα LEF2 μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδικά προσωποποιημένα είδη από μια κυριολεκτικά τεράστια γκάμα όπως power banks, θήκες κινητών, καλύμματα φορητών υπολογιστών, διαφημιστικά είδη, πρωτότυπα, αναμνηστικά, στυλό, επιγραφές, βραβεία, είδη δώρων και πολλά άλλα.

Με ανοχή 2 mm, μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμη και σε καμπύλες και ακανόνιστου σχήματος επιφάνειες, ενώ ένα προαιρετικό rotary επιτρέπει την εκτύπωση σε μπουκάλια και άλλα κυλινδρικά αντικείμενα.

Εκτύπωση Αντικειμένων έως 200mm Πάχος  

Με το LEF2-300 / 200, μπορείτε να εκτυπώσετε υλικά πάχους έως και 100 mm, ενώ η ανοχή ύψους 2 mm διευκολύνει την εκτύπωση σε ακανόνιστα και καμπύλα αντικείμενα. Επιπλέον, το μοντέλο LEF2-300D υποστηρίζει μέγιστο πάχος 200 mm, επιτρέποντάς την εκτύπωση παχύτερων υλικών και (με την προσαρμογή μέγγενης) πιο ακανόνιστων σχημάτων.

Η σειρά VersaUV υποστηρίζει επίσης ένα προαιρετικό rotary για εκτύπωση σε μπουκάλια και άλλα κυλινδρικά αντικείμενα

Εκτυπώστε Απευθείας σε μια Μεγάλη Γκάμα Υλικών  

Η τεχνολογία της σειράς VersaUV LEF2 καθιστά εύκολη την εκτύπωση εκπληκτικών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, γραφικών και κειμένου σε σχεδόν οτιδήποτε. Τα μελάνια ECO-UV – με επιλογή λευκού και διαφανούς βερνικιού (gloss) – στεγνώνουν άμεσα και είναι συμβατά με μια μεγάλη σειρά σκληρών και μαλακών υλικών, όπως PVC και πλαστικά, ακρυλικό, καμβά, ξύλο, δέρμα, αλουμίνιο, μέταλλο, γυαλί και ύφασμα (1). Υλικά πάχους έως και 100 mm (LEF2-200 και LEF2-300)  και έως 200 mm (LEF2-300D) μπορούν να εκτυπωθούν εύκολα, ενώ το τραπέζι απορρόφησης (Vacuum table) συγκρατεί τα λεπτά και δύσκολα υλικά, σταθερά στη θέση τους (2).

"Νιώστε" το Χρώμα με το ECO-UV Διαφανές Μελάνι (Gloss)  

Εκτυπώστε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, ρεαλιστικές υφές ή 3D ανάγλυφα εφέ.  Δημιουργήστε τα δικά σας φινιρίσματα ή επιλέξτε από τα 72 έτοιμα σχέδια υφών που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη Roland Texture.

Μελάνια ECO-UV 

Τα μελάνια Roland ECO-UV σε CMYK, λευκό και gloss, στεγνώνουν άμεσα και παράγουν ευρεία χρωματική γκάμα, ευκρινείς λεπτομέρειες και πλούσια ένταση χρώματος. Δεν χρειάζονται degassing και εφαρμόζονται άριστα σε καμπύλες και ακανόνιστες επιφάνειες  χωρίς να κάνουν ρωγμές.

-Εκτυπώστε χρώματα που ξεχωρίζουν σε σκούρα, χρωματιστά ή διαφανή υποστρώματα, εκτυπώνοντας πρώτα ένα στρώμα λευκού μελανιού.

-Το προαιρετικό Primer (3) διασφαλίζει την εκτύπωση σε υλικά στα οποία η πρόσφυση του μελανιού είναι δύσκολη.

-Το αυτόματο σύστημα κυκλοφορίας μελάνης (automated ink circulation system)  μειώνει το κόστος λειτουργίας του εκτυπωτικού, και αποτρέπει την καθίζηση των χρωστικών (pigments) της μελάνης, εξασφαλίζοντας σταθερότητα στην ροή του μελανιού.

-Τα mist filters απορροφούν τα νέφη μελάνης και  εμποδίζουν την επικάθισή της στα εσωτερικά εξαρτήματα του εκτυπωτή.

Τρία Μοντέλα 

Η σειρά LEF2 σας προσφέρει μια επιλογή από τρία μοντέλα με διαφορετικές διαστάσεις τραπεζιού και ταχύτητες εκτύπωσης, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

Ισχυρό λογισμικό RIP VersaWorks 6

Με 64bit επεξεργασία, cropping, tiling, nesting και άλλα εργαλεία, το πιο ισχυρό λογισμικό RIP στον κόσμο, το VersaWorks 6, κάνει την παραγωγή ακόμη πιο απλή, και μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του εκτυπωτικού.

Ο πυρήνας του, της Harlequin, με native υποστήριξη PDF 2.0 και 64-bit επεξεργασία,  παρέχει υψηλής ακρίβειας rendering PDF αρχείων με σκιές και διαφάνειες.

Η λειτουργία drag-and-drop του interface κάνει τη χρήση του ακόμα πιο εύκολη.

Υποστηρίζει περιστροφή και λειτουργία μερικής εκτύπωσης διατηρώντας τη θέση τοποθέτησης.

Το “Special Color Plate Generation” επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία στρωμάτων Λευκού, Gloss και Primer, απευθείας στο RIP.

Η λειτουργία “Spot embossing” επιταχύνει την εκτύπωση των 3D εφέ (υποστηρίζεται μόνο για CMYKGlGlWh στο LEF2-300).

Η λειτουργία Color Matching εξασφαλίζει σταθερό χρώμα μεταξύ πολλών εκτυπωτών. Η αντιστοίχιση χρωμάτων είναι δυνατή ακόμη και όταν στέλνετε εργασίες σε πολλά εκτυπωτικά (4).

Οι προηγμένες λειτουργίες του RIP περιλαμβάνουν νέες επιλογές ουράς εκτύπωσης, έως 40 προεπιλογές ρυθμίσεων, UV curing μέσα στο RIP και μία νέα 16 pass επιλογή εκτύπωσης (standard 720x720 dpi).

Mεγαλύτερη Ευκολία και Αποτελεσματικότητα

Τα VersaUV LEF2 είναι εξοπλισμένα με προηγμένες λειτουργίες για την απλοποίηση της λειτουργίας τους και την ταχύτερη εκτύπωση. Είναι πλήρως κλειστά όταν εκτυπώνουν, καθαρά, έχουν ψυχρές και ενεργειακά αποδοτικές λάμπες UV-LED, και τεχνολογία που απαιτεί μικρή συντήρηση κεφαλών.

Λειτουργία πολλαπλών εκτυπώσεων

Με τη λειτουργία πολλαπλών εκτυπώσεων (multiple print) , μπορείτε να εκτυπώσετε την επόμενη εργασία με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο λογισμικό.

Οθόνη Κατάστασης Εκτυπωτή

Ελέγξτε αμέσως την κατάσταση λειτουργίας πολλών εκτυπωτών στην οθόνη. Διαχειριστείτε τη λειτουργία εκτύπωσης από απόσταση.

Λειτουργία Χρονοδιακόπτη

Ορίστε μια καθορισμένη ώρα για την αυτόματη πραγματοποίηση των διαδικασιών καθαρισμού των κεφαλών εκτύπωσης, και κυκλοφορίας του λευκού μελανιού, έτσι ώστε το εκτυπωτικό να είναι έτοιμο για εκτύπωση.

Λάμπες UV Μεγάλης Διάρκειας Ζωής

Η σειρά LEF2 χρησιμοποιεί UV LED curing λάμπες που διαρκούν έως και δέκα φορές περισσότερο από τις συμβατικές UV λάμπες και μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν άμεσα χωρίς να απαιτείται προθέρμανση.

Επιπλέον, τα LEF2 εισέρχονται αυτόματα σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης όταν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υψηλή Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η λειτουργεία "Head Refresh" απομακρύνει τυχόν μελάνι που έχει παραμείνει στις κεφαλές εκτύπωσης και καθαρίζει την επιφάνεια τους, προκειμένου να διατηρεί τον εκτυπωτή σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση βουλώματος κάποιων ακροφυσίων, η λειτουργία Nozzle mask σας επιτρέπει να συνεχίσετε την εκτύπωση χρησιμοποιώντας ένα μόνο τμήμα της κεφαλής.

Ενα αεροστεγές κάλυμμα προστατεύει τους χειριστές από την UV ακτινοβολία και εμποδίζει τη επικάθιση της σκόνης στην επιφάνεια των υλικών κατά την εκτύπωση.

Χαρακτηριστικά Παραγωγικότητας

Αυτόματο σύστημα ύψους υλικών

Το αυτόματο σύστημα μέτρησης υλικού (Automatic Media Height System) μετράει γρήγορα το ύψος του υλικού, ενώ οι βελτιστοποιημένες κινήσεις του τραπεζιού περιορίζουν την μετακίνησή του κατά το άνοιγμα του καλύμματος, και επιτρέπουν τη συνεχή λειτουργία κατά την εκτύπωση επαναλαβανομένων εργασιών.

 Σύστημα ευθυγράμμισης  με LED pointer

Το ενσωματωμένο σύστημα καθορισμού του σημείου εκκίνησης (origin point), χρησιμοποιείται με δύο τρόπους. Με δύο σημεία για καθορισμό επίπεδων επιφανειών, η σαν center point για καθορισμό καμπύλων ή ακανόνιστου σχήματος επιφανειών   

 

Positioning jig

Τα LEF2 είναι ιδανικά για απευθείας εκτύπωση αντικείμενων ακανόνιστου σχήματος.  Ένα ειδικό εργαλείο (γωνία) τοποθέτησης εξασφαλίζει την εύκολη ευθυγράμμιση των αντικειμένων στο τραπέζι εκτύπωσης.

 Roland Intelligent Pass Control

Ελέγχει την τοποθέτηση κουκίδων μεταξύ των περασμάτων, επιτυγχάνοντας  ταχύτερη παραγωγή και εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλες τις λειτουργίες εκτύπωσης.

 Έξυπνη δοκιμαστική εκτύπωση

Εξοικονομήστε χρόνο και υλικά αλλάζοντας τη θέση της δοκιμαστικής εκτύπωσης – τώρα εφικτή στο ίδιο υλικό πολλές φορές.

 Σύνδεση Ethernet

Μια ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet, σας επιτρέπει να συνδέσετε το LEF2 στο υπάρχον δίκτυο και να εκτυπώσετε από οπουδήποτε.

Συνδέστε και εκτυπώστε

Οι εκτυπωτές LEF2 συνδέονται σε μια απλή πρίζα. Καταναλώνοντας πολύ λιγότερο ρεύμα από άλλα επίπεδα εκτυπωτικά, προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ρεύματος ανά έτος.

Τραπέζι Vacuum

Για την αποτελεσματική συγκράτηση λεπτών και ευαίσθητων υλικών, το LEF2-300 και LEF2-300D (2) διαθέτει ενσωματωμένο τραπέζι vacuum για σταθερή εκτύπωση υψηλής ποιότητας. Ένας προαιρετικό τραπέζι vacuum είναι επίσης διαθέσιμο για το LEF2-200

 

Εκτυπώστε Περιμετρικά Κυλινδρικών Αντικειμένων 

Με το προαιρετικό rotary axis SC-RD (για τα μοντέλα LEF2/200 & LEF2-300) μπορείτε να εκτυπώστε γραφικά υψηλής ποιότητας σε κυλινδρικά αντικείμενα, έως 360 °. Γνωρίστε περισσότερα εδώ

Συμβατό με το Λογισμικό cotodesign

Συνδυασμένα με το cotodesign, το λογισμικό σχεδιασμού και διαχείρισης εκτύπωσης της Roland, τα εκτυπωτικά της σειράς  LEF2 μετατρέπονται σε ολοκληρωμένη λύση προσωποποιημένης εκτύπωσης  δώρων, χρησιμοποιώντας δεδομένα πελατών, όπως φωτογραφίες, από το smartphone τους.

Το cotodesign υποστηρίζει και άλλα μηχανήματα  Roland DG (5), επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να το χρησιμοποιούν για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

(1)  Τα αποτελέσματα πρόσφυσης μελάνης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το υπόστρωμα και τις συνθήκες εκτύπωσης. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε μια δοκιμαστική εκτύπωση  πριν από την τελική παραγωγή.
(2)  Ενσωματωμένο τραπέζι vacuum για το LEF2-300 και το LEF2-300D (για εκτύπωση υλικών-αντικειμένων ύψους 10-20 cm) . Προαιρετικά διατίθεται και για το LEF2-200.
(3) Για καλύτερα αποτελέσματα με το primer, καλό είναι οι χρήστες, πριν την τελική παραγωγή, να δοκιμάζουν την πρόσφυση στο υπόστρωμα.
(4) Ισχύει μόνο για τα ίδια μοντέλα εκτυπωτών με τον ίδιο τύπο μελάνης και συνδυασμό μελανιών. Τα αρχεία πρέπει να εκτυπώνονται με τις ίδιες ρυθμίσεις εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των “Media Type” και “Print Quality.”
(5) Το  cotodesign είναι συμβατό με τη σειρά VersaUV LEF, VersaSTUDIO BT-12 / BN-20, GS-24, METAZA MPX-95 και LD-80.

×
Any questions?