xt640_fb

Γενικά

Αξεπέραστος Συνδυασμός Ποιότητας & Παραγωγικότητας

Σχεδιασμένο ειδικά για dye sublimation εκτυπώσεις, το Texart XT-640 της Roland, παρέχει μεγάλη παραγωγικότητα, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και αξεπέραστη αξιοπιστία, χάρη στην μοναδική τεχνολογία του. Με τις εκτυπώσεις του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως αθλητικά είδη, μόδα, soft signage, εσωτερική διακόσμηση, προωθητικά είδη και πολλά άλλα. Με στιβαρή κατασκευή και διπλές κεφαλές εκτύπωσης, το XT-640 έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες παραγωγής και ποιότητας. Παρέχει σταθερότητα, επιλογή 4χρωμίας ή 8χρωμίας συμπεριλαμβανομένου του πορτοκαλί και του βιολετί χρώματος, και είναι ένα από τα ταχύτερα εκτυπωτικά dye sublimation στην αγορά. Εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματης εναλλαγής μελάνης και software εξ αποστάσεως διαχείρισης των λειτουργιών του, υποστηρίζει παραγωγή μεγάλου όγκου εκτυπώσεων χωρίς επιτήρηση ακόμη και σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας.

Πιστοποίηση OEKO-TEX® Standard 100 Class1

confidence_textile

Η εκτύπωση πολυεστερικών υφασμάτων με το ΧΤ-640 και τα μελάνια Texart είναι πιστοποιημένη με το πιο αυστηρό πρότυπο στην κατηγορία του, το Oeko-Tex® Standard 100, class 1.

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα διεθνές, ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου & πιστοποίησης υφασμάτων και προϊόντων υφάσματος που αφορά όλα τα στάδια παραγωγής τους, με σκοπό τη διασφάλιση της καταλληλότητας ενός προϊόντος για την υγεία των καταναλωτών.
Η κλάση 1 είναι η αυστηρότερη από όλες και διασφαλίζει ότι τα υφάσματα που έχουν εκτυπωθεί από το XT-640 με μελάνια Texart είναι ασφαλή για μωρά, νήπια και φυσικά οποιονδήποτε άλλο.

Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία: dye sublimation
• Μέγιστο Πλάτος Εκτύπωσης: 1.615 mm
• Μελάνια: Texart 1 ltr, πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100, class1
• ErgoSoft Roland Textile RIP (περιλαμβάνεται)
• Επιλογή συνδυασμού μελανιών
o Cyan, Magenta, Yellow, Black (CMYK) x 2
o Cyan, Magenta, Yellow, Black LightCyan, LigthMagenta, Orange, Violet (CMYKLcLmOrVi)
• Μέγιστη Ταχύτητα: 63m2 / ώρα
Variable dot control – Εκτύπωση μεταβλητών σταγόνων
• Προηγμένος μηχανισμός τανίσματος υλικού (feed adjuster) για εξαιρετικά σταθερές εκτυπώσεις
• Σύστημα συνεχούς παροχής μελάνης και ink switching system* για εκτυπώσεις χωρίς επιτήρηση
• Εφαρμογή Roland Printer Assist iPad για απομακρυσμένη διαχείριση των λειτουργιών του εκτυπωτή
• Περιλαμβάνει Take up σύστημα που υποστηρίζει υλικά βάρους έως 50 κιλά*Διαθέσιμο μόνο για 4χρωμη εκτύπωση

Ποιότητα & Ταχύτητα

Mε  4χρωμία (2xCMYK), το XT-640 είναι εξαιρετικά παραγωγικό, ενώ παράλληλα αποδίδει μικρές λεπτομέρειες και έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Mε 8χρωμία (CMYKLcLmOrVi), στην οποία περιλαμβάνονται το πορτοκαλί και το βιολετί, τα μελάνια Texart της Roland προσφέρουν μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων για έντονες και ζωντανές εκτυπώσεις με υψηλή αντίθεση, λεπτές διαβαθμίσεις και εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ παράγονται 130 περισσότερα Pantone χρώματα από ότι με την 4χρωμία.

xt_640_84colour

Εξελιγμένη Τεχνολογία Κεφαλών

Το ΧΤ-640 φοράει τις τελευταίας τεχνολογίας επιχρυσωμένες κεφαλές της Roland, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικά υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης. Με το variable dot control παράγονται dots επτά διαφορετικών μεγεθών εξασφαλίζοντας και δυνατά χρώματα αλλά και ομαλά ντεγκραντέ και υψηλό κοντράστ.

Κεφαλές σε Συστοιχία Staggered

Για τη διασφάλιση της καλής ποιότητας εκτύπωσης, το XT-640 φοράει δύο κεφαλές σε συστοιχία staggered. Έτσι, τυπώνονται πλούσια δυνατά χρώματα ακόμα και στις πιο μεγάλες ταχύτητες.

xt_640_print-heads

Roland Intelligent Pass Control

intelligent_pass_logo

Το Roland Intelligent Pass Control συνδυάζει καινοτομίες hardware και software που ελέγχουν την τοποθέτηση των dot ανάμεσα στα passes. Έτσι εξασφαλίζει ομαλές τονικές διαβαθμίσεις και άψογα πλακάτα χρώματα σχεδόν χωρίς banding. To αποτέλεσμα είναι αυξημένη παραγωγικότητα και εξαιρετική ποιότητα ακόμα και στις υψηλότερες ταχύτητες.

Ταχύτητα Εκτύπωσης

Το Texart XT-640 έχει κατασκευαστεί για να ανταποκριθεί σε υψηλές απαιτήσεις παραγωγής, παρέχοντας ταχύτητες εκτύπωσης έως και 63m2/ώρα.

xt-640_taxitita

xt-640_taxitita_2

Μηχανικά

Διπλό Σύστημα Τροφοδοσίας Μελανιού για Εκτυπώσεις Χωρίς Επίβλεψη

rt_bulk_inkΤο σύστημα μελανιών της Roland εξασφαλίζει σταθερή ροή μελανιού με συσκευασίες μελάνης 1 ltr. Στην 4-χρωμη λειτουργία του εκτυπωτικού, το σύστημα παρέχει δύο λίτρα ανά χρώμα. Με το Roland Ink Switching System, όταν το πρώτο λίτρο τελειώσει γίνεται αυτόματη μετάβαση στο δεύτερο, γεγονός που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνεχή εκτύπωση.

Οι άδειες συσκευασίες μπορούν να αντικατασταθούν ενώ το εκτυπωτικό βρίσκεται σε λειτουργία.

Ακρίβεια Τροφοδοσίας Υλικού

Το εξελιγμένο σύστημα vacuum του XT-640 κρατά το χαρτί επίπεδο κατά την εκτύπωση. Επιπλέον, υπάρχει μηχανισμός τανίσματος μπρός και πίσω, έτσι ώστε και το χαρτί να είναι σωστά τεντωμένο και να αποτρέπονται τα λοξέματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλοτυλιγμένο ρολό στο σύστημα επανατύλιξης, και σωστό τέντωμα όταν το ρολό θα περάσει στην καλάνδρα.

xt-640_media_tracking xt-640_media_tracking_2

Σύστημα Take-up

media_take-up

Για την υποστήριξη μεγάλου όγκου εκτυπώσεων, το XT-640 διαθέτει σύστημα επανατύλιξης.

Χαρακτηριστικά

Υποστηρίζει ρολά υλικών έως 50 kg
• To τέντωμα και το control γίνεται με μπάρα τύπου Dancer roller
• ρυθμιζόμενος μηχανισμός τανίσματος εξασφαλίζει επανατύλιξη ακριβείας, και ευελιξία σε ποικιλία χαρτιών

Software

ErgoSoft Roland Edition RIP

ergosoft_logo Το RIP της ErgoSoft θεωρείται ευρέως ως το κορυφαίο λογισμικό RIP στην αγορά της κλωστοϋφαντουργίας και του dye sublimation. Το ErgoSoft Roland Edition έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη Roland και το XT-640. Υποστηρίζει τόσο 4χρωμη όσο και 8χρωμη εκτύπωση και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά όπως:

  • Custom color replacement and Colorbooks swatches
  • Superior dithering methodology
  • Step and repeat / tiling
  • Ink limit controls
  • Scale and shrinkage correction
  • Production control utilities
  • Job cost calculation
  • Print environments and profiles for most common fabrics

Roland On Support

onsupport

Το Roland OnSupport σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εξ΄αποστάσεως την παραγωγή σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον υπολογιστή ή smart phone σας, όταν η ποσότητα του μελανιού είναι χαμηλή ή μια εργασία έχει ολοκληρωθεί.

Μέσω του Roland OnSupport μπορείτε επίσης να κατεβάσετε γρήγορα αναβαθμίσεις του firmware και σημαντικές πληροφορίες για το εκτυπωτικό σας.

Roland Printer Assist: Χειριστείτε το ΧT-640 εξ΄ Αποστάσεως

roland_printer_assistΜε την εφαρμογή Roland Printer Assist (RPA), μπορείτε να διαχειριστείτε το ΧT-640 εξ’ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας ένα tablet iPad. Διαθέσιμη δωρεάν για download από το iTunes App Store, η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο του εκτυπωτή, το test printing και τον καθαρισμό, από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του γραφείου σας.

Με το Roland Printer Assist βλέπετε άμεσα τις βασικές παραμέτρους λειτουργίας του ΧT-640 (π.χ. την ποσότητα του μελανιού που απομένει), ειδοποιείστε όταν πρέπει να γίνει αλλαγή κάποιου εξαρτήματος, ενώ τέλος, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλoύς εκτυπωτές από το ίδιο iPad.

Οι διαδραστικές οδηγίες που παρέχει για διαδικασίες όπως ο χειροκίνητος καθαρισμός και η αντικατάσταση εξαρτημάτων, περιλαμβάνουν διαγράμματα βήμα προς βήμα που σας βοηθούν στη διαδικασία, κάνοντας τις εργασίες συντήρησης πανεύκολες και αφήνοντας σας χρόνο για δημιουργικότερη εργασία.

Αξιοπιστία

rolandTo όνομα Roland αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση που θα μπορούσε να δοθεί. Τα εκτυπωτικά Roland είναι διεθνώς γνωστά για την υψηλή αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής τους. Προσφέρουν στους χρήστες μεγάλη ευκολία χειρισμού σε συνδυασμό με μια σειρά αυτοματισμών και λειτουργιών ελέγχου. Χρόνια λειτουργίας ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας δεν τα καταπονούν. Στοιχεία όπως το σύστημα συντήρησης των κεφαλών τους, και η προσεκτική επιλογή ή κατασκευή ανταλλακτικών, προσφέρουν αξεπέραστη μηχανική αξιοπιστία.

H Roland DG, κατασκευάζει όλα τα μηχνήματα στην Ιαπωνία.Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001:2004 και ISO 9001:2008, και έχει σχεδιάσει-αναπτύξει ένα δικό της πρωτοποριακό σύστημα παραγωγής που ονομάζεται Digital Yatai.

Το Digital Yatai επινοήθηκε και σχεδιάστηκε εντός Roland, από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής. Πρόκειται για ένα ψηφιακό σύστημα παροχής οδηγιών και άλλων αυτοματισμών (π.χ. κατσαβίδια με ελεγχόμενες στροφές από υπολογιστή). Ο κάθε εργάτης-συναρμολογητής ακολουθεί τις οδηγίες του υπολογιστή και δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, αν πριν δεν ολοκληρώσει το προηγούμενο. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και η αξιολόγηση του προσωπικού αλλά και είναι γνωστό το κάθε στάδιο παραγωγής άρα και η διαθεσιμότητα.

Με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, το τεχνικό προσωπικό της Atlas Digital βρίσκεται πάντα κοντά σας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων Roland.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

xt640_spec

*1 The media holder for this machine is exclusively designed for media rolls with a paper tube measuring 3 inches in diameter. To use 2-inch media rolls, the optional media flanges are required.
*2 The length of the production run is subject to the limitations of the software program.
*3 Media type: Media specified by Roland DG Corp. Temperature: 25°C, humidity: 50%. Roll media must be loaded correctly. Excluding expansion/contraction of the media. All corrections or adjustment function of this machine have been made properly. Print travel: 1 m.
*4 Warm-up is required after the power is turned on. Time required is dependent on the operating environment. Maximum temperature is also influenced by the ambient temperature. An external dryer unit may be required depending upon printing and environmental conditions.

Brochure

Για να δείτε τo προσπέκτους κάντε κλικ έδω

brochure

×
Any questions?