VersaSTUDIO BN2-20, BN2-20A

Επιτραπέζια Εκτυπωτικά/Κοπτικά

Η νέα γενιά εκτυπωτικών-κοπτικών VersaSTUDIO ΒΝ της Roland, σας προσφέρει σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης, νέες λειτουργίες, ευκολία στη χρήση και συμπαγή-στιβαρό σχεδιασμό ιδανικό για γραφεία, καταστήματα, ακόμα και χώρους κατοικιών. Τα BN2 είναι ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε επαγγελματική εκτύπωση και κοπή  γραφικών

  • Επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης και κοπής
  • Υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης για βέλτιστη παραγωγικότητα
  • Τιμή Προσιτή ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις
  • Ευχρηστία - δεν απαιτείται εμπειρία στην εκτύπωση
  • Συμπαγές μέγεθος για επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο

BN2-20

Εκτυπωτικό/Κοπτικό

ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ

515mm

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

CMYK + WHITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ένδυση
Αυτοκόλλητα και Ετικέτες
Μικρά Σήματα και Αφίσες
Τέχνη και Φωτογραφία
Εκτύπωση σε Σκούρα, Διαφανή
και Μεταλλικά Υλικά

BN2-20A

Εκτυπωτικό/Κοπτικό

ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ

515mm

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

CMYK

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ένδυση
Αυτοκόλλητα και Ετικέτες
Μικρά Σήματα και Αφίσες
Τέχνη και Φωτογραφία

Εκτύπωση και Κοπή με
μία Ισχυρή, Επιτραπέζια Συσκευή

Η σειρά BN2 διαθέτει την ευελιξία που κάνει την παραγωγή μιας μεγάλης σειράς εφαρμογών, από διακόσμηση t-shirt και αξεσουάρ μέχρι εντυπωσιακές πινακίδες, αυτοκόλλητα και διακοσμητικά τοίχου, γρήγορη και απλή - ακόμη και για αρχάριους στην εκτύπωση.

Εκτύπωση και Κοπή

Τα BN2-20 και BN2-20A ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης και κοπής που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και να κόβετε γραφικά, ακόμη και με πολύπλοκα σχήματα, με μία απλή, απρόσκοπτη αυτοματοποιημένη ροή εργασίας.

Αυτή η ολοκληρωμένη λειτουργία εκτύπωσης/κοπής σας εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και προσπάθεια για την παραγωγή μιας μεγάλης σειράς εφαρμογών.

Υψηλή Παραγωγικότητα

Τα BN2 παρέχουν εξαιρετικές ταχύτητες εκτύπωσης και κοπής. Η εντυπωσιακή ταχύτητα εκτύπωσης, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα περιγραμματικής κοπής ακόμη και πολύπλοκων σχημάτων, σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Εύκολη Χρήση

Ο καινοτόμος σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά των BN2 καθιστούν αυτά τα επιτραπέζια εκτυπωτικά απίστευτα απλά στη χρήση. Ακόμη και χρήστες με μικρή ή καθόλου εμπειρία στην εκτύπωση μπορούν να αρχίσουν γρήγορα να παράγουν γραφικά επαγγελματικής ποιότητας με ευκολία και ακρίβεια.

Λογισμικό FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition (περιλαμβάνεται)

Τα μηχανήματα  BN2 συνοδεύονται από το λογισμικό FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition που σας επιτρέπει να παράγετε πολύχρωμα, εντυπωσιακά γραφικά αμέσως μετά την εγκατάσταση τους.

Αυτό το πλήρες δυνατοτήτων λογισμικό αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, παρέχοντας μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία για τη δημιουργία σχημάτων, κειμένου και εφέ, ενώ παράλληλα απλοποιεί τη ροή εργασιών εκτύπωσης και κοπής.

Επαγγελματική Ποιότητα

Τα εκτυπωτικά-κοπτικά της σειράς BN2 χρησιμοποιούν κεφαλές εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας, καθώς και μελάνια και λογισμικό που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες της γραφικής παραγωγής παγκοσμίως.

Εκτός από εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και φωτογραφική ποιότητα, αποδίδουν επίσης μικρά γράμματα και λεπτές γραμμές με μεγάλη λεπτομέρεια.

Προσιτή Τιμή

Οι νέες/μικρές επιχειρήσεις εκτυπώσεων μπορούν τώρα να επιτύχουν επαγγελματική ποιότητα και απόδοση και να αποκτήσουν τη δημοφιλή αξιοπιστία της Roland DG, σε προσιτή τιμή.

Με το λογισμικό που περιλαμβάνεται, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε τη επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Μικρό Μέγεθος

Τα εκτυπωτικά-κοπτικά της σειράς BN2 χωράνε εύκολα σε κάθε περιβάλλον, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά ακόμα και για οικιακές επιχειρήσεις ή μικρά καταστήματα εκτυπώσεων.

Οι λειτουργίες, από τη φόρτωση των υλικών μέχρι τη συντήρηση του μηχανήματος, εκτελούνται από το μπροστινό μέρος του εκτυπωτή, επιτρέποντας την αποτελεσματική λειτουργία σε μικρούς χώρους

VersaWorks 6 (περιλαμβάνεται)

Για τους χρήστες που αναζητούν περισσότερο έλεγχο, κάθε συσκευή BN2 συνοδεύεται επίσης από το λογισμικό VersaWorks 6. Εύχρηστο και ισχυρό, το VersaWorks 6 προσφέρει λειτουργίες και εργαλεία που βελτιστοποιούν την ποιότητα και απλοποιούν τις διαδικασίες για τον εκτυπωτή, τα μελάνια και τα υλικά εκτύπωσης.

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε layouts εκτυπώσεων, να δημιουργήσετε γραμμές κοπής για εφαρμογές εκτύπωσης και κοπής και να αναπαράγετε συγκεκριμένα χρώματα με τα ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων.

Βέλτιστες Ρυθμίσεις Εκτύπωσης για Υλικά

Περιλαμβάνονται profiles για κάθε τύπο υλικού, διευκολύνοντας τον καθένα να επιτύχει αποτελέσματα εκτύπωσης επαγγελματικής ποιότητας.

Utility Software

Διαχειριστείτε με άνεση τις λειτουργίες των BN2, από τη ρύθμισή του εκτυπωτικού μέχρι τη συντήρησή του και την κοπή φύλλων."

Αυτόματη Ρύθμιση Αισθητήρα

Προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή ανάλογα με τον τύπο και το πάχος του υλικού για βέλτιστα αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να παράγετε εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας.

Εξαιρετική Αντοχή σε Εξωτερικούς Χώρους

Τα υψηλής ποιότητας eco solvent μελάνια παρέχουν εξαιρετική αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες - ιδανική για τη δημιουργία αφισών, αυτοκόλλητων και γραφικών με μεγάλη διάρκεια ζωής σε εξωτερικούς χώρους.

Νέα Λειτουργία Κοπής Φύλλων
Η σειρά BN2 περιλαμβάνει μια λειτουργία κοπής φύλλων, επιτρέποντάς σας να κόβετε εύκολα ολοκληρωμένες εργασίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εφαρμογή Roland DG Connect
Για Οτιδήποτε Δημιουργικό

Μειώστε το χρόνο καθυστερήσεων και βελτιώστε την αποδοτικότητά σας με ένα σύστημα παρακολούθησης του μηχανήματος που σας βοηθά να αποκτήσετε λεπτομερή εικόνα ολόκληρης της λειτουργίας εκτύπωσης, διατηρώντας παράλληλα τη συσκευή σας σε βέλτιστη απόδοση

×
Any questions?