DGXPRESS ER-642

Eco-solvent Printer

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με το νέο εκτυπωτικό eco-solvent της σειράς DGXPRESS. Με το ER-642 έχετε όλη την ποιότητα και την αξιοπιστία της Roland DG, με εξαιρετικές ταχύτητες εκτύπωσης. Χάρη στις κεφαλές εκτύπωσης σε staggered θέση και τη διαμόρφωση μελανιών διπλού CMYK, μπορείτε να επιτύχετε παραγωγικότητα που θα εκτοξεύσει την επιχείρησή σας.

Εκτύπωση Υψηλής Ταχύτητας

Τα μοντέλα της σειράς DGXPRESS είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται επαγγελματικό, αξιόπιστο εξοπλισμό με υψηλή παραγωγικότητα.  Η νέα τεχνολογία ελέγχου δεδομένων υψηλής ταχύτητας μεγιστοποιεί την απόδοση των κεφαλών εκτύπωσης επιτυγχάνοντας εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης με λιγότερα περάσματα. Με ρύθμιση εκτύπωσης δύο περασμάτων, μπορείτε να επιτύχετε ταχύτητες έως και 76,1 m2/ώρα

Εξαιρετική Ποιότητα

Τα εκτυπωτικά της σειράς DGXPRESS έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν εκτυπώσεις σε υψηλές ταχύτητες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εκτύπωσης.

Χαρακτηριστικά όπως το True Rich Color του VersaWorks εξασφαλίζουν την ακριβή αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων, ακόμη και μόνο με μελάνια CMYK.

Επαγγελματική και Γρήγορη Ψηφιακή Εκτύπωση

Με αυξημένη ταχύτητα και την ποιότητα Roland DG, μπορείτε να παράγετε μια τεράστια γκάμα προϊόντων εκτύπωσης σε χρόνο ρεκόρ.

Μελάνι Υψηλής Απόδοσης

Χρησιμοποιώντας τα νεότερα μελάνια D-EA για οικονομική εκτύπωση υψηλής απόδοσης, μπορείτε να επιτύχετε μέγιστη ταχύτητα με διπλό CMYK. Επίσης, οι κασέτες είναι χάρτινες για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

GREENGUARD Gold

Τα eco-solvent μελάνια D-EA έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold, που σημαίνει ότι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα χαμηλών χημικών εκπομπών, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους

Εύκολη Συντήρηση

Το DGXPRESS ER-642 έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες στην αντικατάσταση εξαρτημάτων και αναλωσίμων. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας περιορίζεται στο ελάχιστο.

Προαιρετική Μονάδα Dryer

Εκτός από το standard σύστημα θέρμανσης, διατίθεται προαιρετικά dryer-blower για την περαιτέρω επιτάχυνση του στεγνώματος του μελανιού. Η τύλιξη του υλικού σε υψηλές ταχύτητες μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερη ευκολία.

Ενσωματωμένο Take-up

To ER-642 είναι στιβαρό και εύκολο στη χρήση και διαθέτει ενσωματωμένο take up για μεγάλες εκτυπώσεις χωρίς επίβλεψη.

– Ρυθμιζόμενο σύστημα για διαφορετικά πλάτη υλικών.

– Γρήγορη φόρτωση με το One-touch media holder  .

– Συμβατό με λεπτές μεμβράνες και βαριά υλικά καμβά.

Roland DG Connect App
Για Οτιδήποτε Δημιουργικό

Μειώστε το χρόνο καθυστερήσεων και βελτιώστε την αποδοτικότητά σας με ένα σύστημα παρακολούθησης του μηχανήματος που σας βοηθά να αποκτήσετε λεπτομερή εικόνα ολόκληρης της λειτουργίας εκτύπωσης, διατηρώντας παράλληλα τη συσκευή σας σε βέλτιστη απόδοση

Απόδοση Επένδυσης Προσιτό και ισχυρό, το ER-642 μπορεί να δημιουργήσει κέρδη και να αποσβέσει το κόστος του γρήγορα.

Αποτελεσματική Ροή Εργασίας. Ευέλικτες λειτουργίες διαχείρισης εργασιών.

Γρήγορη Ρύθμιση και Ευκολία Χρήσης Ξεκινήστε να εργάζεστε αμέσως χάρη στο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας της Roland DG.
Επαγγελματική Διαχείριση Χρώματος Πετύχετε το χρώμα των πελατών σας με ευκολία χάρη στις προηγμένες λειτουργίες RIP.
Παρακολούθηση Κόστους μέσω Κινητού Τηλεφώνου Παρακολουθήστε τη κατανάλωση μελανιού και πολλά άλλα σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή Roland DG Connect για κινητά.
Profiles Αποκτήστε πρόσβαση σε μια ποικιλία profiles υψηλής ποιότητας για εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα υλικών.

VersaWorks 6

  Εκτός από την υψηλή ταχύτητα, το VersaWorks 6 RIP περιλαμβάνει μια μεγάλη σειρά χαρακτηριστικών που αυξάνουν την παραγωγικότητα:

  • HARLEQUIN RIP core με native 64-bit επεξεργασία  για βελτιωμένη ταχύτητα και χειρισμό αρχείων
  • Προσθήκη γραμμών κοπής απευθείας από το RIP- μετατροπή vector αρχείων σε δεδομένα γραμμών κοπής.
  • Μια ποικιλία profiles σχεδιασμένων για διαφορετικούς τύπους εφαρμογών, επιτρέπουν την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις.
  • Απλή, εύχρηστη λειτουργία drag-and-drop που σας επιτρέπει να προσθέτετε γρήγορα εργασίες στην ουρά εκτύπωσης.
  • Οι ενσωματωμένες βιβλιοθήκες σποτ χρωμάτων περιλαμβάνουν τις βιβλιοθήκες Pantone και Roland DG Color.
  • Λειτουργίες Nesting, Tiling και Cropping, κ.α.

Εκτύπωση και στη συνέχεια Κοπή με Μεγάλη Ακρίβεια

Το VersaWorks 6 RIP επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν εύκολα crop και registration marks σε αρχεία εκτύπωσης.

Αυτό καθιστά δυνατή την ακριβή κοπή γραφικών χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό κοπτικό μηχάνημα, όπως ένα από τα μοντέλα της σειράς CAMM-1 , GR2 της Roland DG.

×
Any questions?