Προωθητικά Είδη

Σε μια εποχή που όλες οι επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους να ξεχωρίσουν και να δημιουργήσουν μοναδικά προωθητικά είδη για εκθέσεις, χριστουγεννιάτικα δώρα και διαφημιστικές ενέργειες, οι ψηφιακές λύσεις της Roland σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά είδη πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ.

Μία Απλή και Οικονομική Λύση

Με  τα επίπεδα εκτυπωτικά VersaUV LEF της Roland, η εκτύπωση αντικειμένων για χρήση τους ως προωθητικά-διαφημιστικά είδη είναι πιο εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή από ποτέ. Με τα εκτυπωτικά LEF, μπορείτε να εκτυπώσετε σε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων και να μετατρέψετε συνηθισμένα στυλό, καλυμματα smartphone/tablet, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και πολλά περισσότερα, σε μοναδικά αντικείμενα σε μερικά μόνο λεπτά.

Χαράξτε Εντυπώσεις

Τα χαρακτικά και ο κρουστικός εκτυπωτής της  Roland είναι επίσης ιδανικά για τη δημιουργία εταιρικών και διαφημιστικών δώρων προστιθέμενης αξίας. Ο κρουστικός εκτυπωτής MPX-90 αποτυπώνει εικόνες, λογότυπα και κείμενα πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, ενώ η σειρά χαρακτικών EGX σας επιτρέπει να … κάνετε εντύπωση με την προσθήκη μιας προσωπικής πινελιάς σε μεταλλικά και γυάλινα αντικείμενα.

×
Any questions?