Βραβεία

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τα βραβεία σας με χάραξη, κρουστική εκτύπωση ή 4χρωμη εκτύπωση … τα μηχανήματα της Roland είναι η τέλεια επιλογή!

Χάραξη

Τα χαρακτικά της Roland συνδυάζουν αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Η σειρά EGX παρέχει μια σειρά από επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Από τη σειρά χαρακτικών της Roland, το EGX-30A είναι η πιο απλή και αποδοτική λύση για μικρές χαράξεις βραβείων.

Κρουστική Εκτύπωση Φωτογραφιών

Με ένα προσιτό κόστος, ο κρουστικός εκτυπωτής φωτογραφιών Roland MPX σας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσετε φωτογραφίες και γραφικά στα βραβεία σας, μετατρέποντάς τα σε πολύτιμα ενθύμια.

Εκτύπωση

Με τους επίπεδους εκτυπωτές VersaUV LEF μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας σε οποιαδήποτε βραβείο ή αντικείμενο ύψους έως 100mm. Αυτά τα μοναδικά UV εκτυπωτικά συνδυάζουν CMYK, λευκό και διαφανές μελάνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το λευκό ως βάση για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στα χρώματα σε σκουρόχρωμα αντικείμενα, και το βερνίκι για να δημιουργήσετε 3D λογότυπα και εφέ. Σε κάθε περίπτωση τα εκτυπωτικά της σειράς LEF θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βραβεία!

×
Any questions?