Βιομηχανική Σήμανση

Η σήμανση βιομηχανικών εξαρτημάτων και εξοπλισμού με σειριακούς αριθμούς ή άλλα στοιχεία είναι μια σημαντική ανάγκη. Χαρακτικά μηχανήματα, κρουστικοί εκτυπωτές και UV εκτυπωτές υποστηρίζουν την ανάγκη αυτή. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και κατασκευή ψηφιακών μηχανών η  Roland έχει τον εξοπλισμό που χρειάζεστε!

Χάραξη

Ο επιτραπέζιος κρουστικός εκτυπωτής MPX-90, σε πολύ χαμηλότερο κόστος από αυτό παραδοσιακών συστημάτων, δημιουργεί εξαιρετικές σημάνσεις. Το MPX-90 χρησιμοποιεί μία μύτη από ανθεκτικό διαμάντι για να αποτυπώσει πάνω σε σκληρές επιφάνειες από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, ασημιού, χαλκού, πλατίνα, ορείχαλκου, αλουμίνιου, σίδηρου, ανοξείδωτου χάλυβα, τιτάνιου, νικελίου και ακρυλικού. Είναι η τέλεια λύση για τη μόνιμη σήμανση προϊόντων και εργαλείων χωρίς αφαίρεση υλικού.

Μια εναλλακτική λύση είναι η σειρά επιτραπέζιων βιομηχανικών χαρακτικών EGX.

‘Άμεση και Αποδοτική Λύση με Εκτύπωση UV

Με τη σειρά επιτραπέζιων εκτυπωτών LEF Roland, έχετε μια απλή λύση για τη δημιουργία πολύχρωμων σημάνσεων βιομηχανικού εξοπλισμού. Η σειρά LEF μπορεί να εκτυπώσει σε σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο και υλικό έως 100 mm ύψος. Αυτό τη καθιστά ιδανική λύση για τη σήμανση διαφόρων εξαρτημάτων και ειδών όπως τα προστατευτικά καλύμματα.

×
Any questions?