Αυτοκόλλητα Οχημάτων


Ολική ή Μερική Κάλυψη Οχημάτων

Σήμερα, οι διαφημιστικές κυρίως εταιρίες χρησιμοποιούν τα οχήματα ως κινητά μέσα για διαφημιστικές εκστρατείες και branding. Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, λεωφορεία, φορτηγά, τρένα και κάθε μεταφορικό όχημα μπορεί να «ντυθεί» ολόκληρο ή μερικώς με διαφημιστικές εκτυπώσεις.

Εκτύπωση

Με τα εκτυπωτικά της Roland, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά γραφικά οχημάτων με ζωντανά χρώματα και υψηλή ποιότητα. Η Roland για την εφαρμογή αυτή συστήνει τα eco-solvent μελάνια, αν και τα UV μελάνια είναι επίσης κατάλληλα για τον σκοπό αυτό. Το μεγάλο πλεονέκτημα των ECO-UV S μελανιών είναι ότι μπορούν να τεντωθούν μέχρι και 220%.

Εκτύπωση & Κοπή

Με τα εκτυπωτικά-κοπτικά της Roland μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα του πελάτη σας και να καλύψετε μερικώς ένα όχημα  με χαμηλότερο κόστος, πιο εύκολη εφαρμογή  και πολλές φορές εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.

Κοπή Αυτοκόλλητου Βινυλίου

Με τα κοπτικά της Roland μπορείτε να κόψετε γρήγορα και εύκολα αυτοκόλλητα σήματα, λογότυπα, σχήματα και γράμματα για διαφημιστικούς ή διακοσμητικούς σκοπούς.

×
Any questions?