VersaSTUDIO BD-8
Επιτραπέζιο UV Flatbed Εκτυπωτικό

Η επαγγελματική προσωποποίηση αντικειμένων  ξεκινά από εδώ. Το νέο VersaSTUDIO BD-8 κάνει γρήγορη και εύκολη την εκτύπωση ζωντανών και λεπτομερών γραφικών πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, ακόμη και για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Ακόμη περισσότερο, το BD-8 είναι μικρό και χωράει ακόμα και πάνω σε ένα γραφείο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε οικιακές επιχειρήσεις, μικρά γραφεία, χώρους λιανικής πώλησης και αίθουσες διδασκαλίας. Το BD-8 προσθέτει αξία σε αντικείμενα όπως θήκες τηλεφώνων, θήκες καλλυντικών, αξεσουάρ μόδας, αθλητικά αναμνηστικά, δώρα, μπουκάλια και πολλά άλλα.

Καλώς ήρθατε σε έναν Νέο Κόσμο Δημιουργικών Δυνατοτήτων!

Εκτυπώστε ζωντανά γραφικά και κείμενο απευθείας σε αντικείμενα ύψους έως 102 mm.

To BD-8 έχει προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης UV, και ενσωματώνει μια κεφαλή εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας.

Οι Ιδέες Παίρνουν Μορφή

Η προσωποποίηση τρισδιάστατων αντικειμένων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με το BD-8, μπορείτε να εκτυπώνετε ζωντανά γραφικά και ευκρινές κείμενο απευθείας σε 3D αντικείμενα – δημιουργώντας είτε εξατομικευμένα προϊόντα για τους πελάτες σας είτε επώνυμα προϊόντα για την επιχείρησή σας.

Για Κατασκευαστές & Μικρές Επιχειρήσεις
Δημιουργήστε εξατομικευμένα προϊόντα για τους πελάτες σας ή την επιχείρησή σας.
Για Εκπαιδευτικούς
Το τέλειο εργαλείο μάθησης. Μετατρέψτε τις ιδέες σε απτές, καινοτόμες σχεδιαστικές δημιουργίες.
Για Καταστήματα Λιανικής
Δειυρύνετε τις πηγές εσόδων σας με μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Δεν Εκτυπώνετε Απλά. Δημιουργείτε Αριστουργήματα.

Με το BD-8, τα γραφικά μπορούν να εκτυπωθούν σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως πλαστικό, χαρτί, δέρμα και ξύλο – ακόμη και σε γυαλί και μέταλλο χάρη στο ενσωματωμένο primer.

Τυπώστε σε καμπύλες και ακανόνιστες επιφάνειες
Τυπώστε σε 3D Αντικείμενα και Σχήματα
Εκτυπώστε σε Επιφάνειες με Υφές
Εκτυπώστε σε Γυαλί, Μέταλλο, Πλατικό κ.α.

Εκτυπώστε Zωντανά Φωτεινά Χρώματα σε Σκούρες Επιφάνειες

Εκτυπώστε ανοιχτά χρώματα σε σκούρες επιφάνειες χρησιμοποιώντας το λευκό μελάνι ως βάση. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο Primer, τα σχέδια μπορούν να εκτυπωθούν σε υλικά όπως γυαλί και μέταλλο.

Η Επαγγελματική Ποιότητα Εκτύπωσης Συναντά την Ευκολία Χρήσης

Ο καθένας μπορεί εύκολα να επιτύχει επαγγελματικά αποτελέσματα με το BD-8. Ο εκτυπωτής υποστηρίζει το True Rich Color 3, μια ρύθμιση εκτύπωσης που συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ζωντάνιας και της ακρίβειας των χρωμάτων, και διαθέτει μια σειρά λειτουργιών εκτύπωσης με ενσωματωμένες πληροφορίες ρύθμισης για συγκεκριμένες εφαρμογές, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα σε λείες, καμπύλες και ανώμαλες επιφάνειες.

Μέγιστη Απόδοση. Ελάχιστος Χώρος.

Το εκτυπωτικό BD-8 είναι μια ισχυρή μηχανή σε μικρό μέγεθος. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα γραφείο, ενώ η φόρτωση των υλικών, και των μελανιών και η συντήρησή του γίνεται από μπροστά. Το BD-8 είναι επίσης ασφαλές στη λειτουργία του, χάρη στη πλήρης κάλυψή του για προστασία από το υπεριώδες φως, τα πιστοποιημένα μελάνια GREENGUARD Gold και το ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος οσμών

Προσιτό Κόστος

Με το BD-8, έχετε επαγγελματικές επιδόσεις σε τιμή που  ταιριάζει στον προϋπολογισμό νεοσύστατων και μικρών, αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος οσμών, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε ένα ξεχωριστό, ακριβό φίλτρο.

Εκτύπωση σε Καμπύλα-Κυλινδρικά Αντικείμενα με το προαιρετικό rotary

Με το BD-8 μπορείτε να εκτυπώσετε γύρω από κυλινδρικά και καμπύλα αντικείμενα διαμέτρου έως και 2 ίντσες, όπως στυλό, βάζα και μικρά μπουκάλια, χρησιμοποιώντας το προαιρετικό rotary.

Εύκολη Συντήρηση

Το BD-8 είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υψηλής απόδοσής του, ενώ συμπεριλαμβάνει λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που καθαρίζει την επιφάνεια της κεφαλής εκτύπωσης για την απομάκρυνση ακαθαρσιών και υπολειμμάτων. Επιπλέον, είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την εγκατάστασή του.

Μελάνια με GREENGUARD Gold  Πιστοποίηση

Τα ειδικά σχεδιασμένα μελάνια ECO-UV5 του BD-8 εκτυπώνουν όμορφα, στεγνώνουν αμέσως και έχουν εξαιρετική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία υλικών. Επίσης, αυτά τα υψηλής ποιότητας μελάνια έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold – το πιο αυστηρό και ολοκληρωμένο πρότυπο στον κόσμο για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) στον αέρα εσωτερικών χώρων.

Λογισμικό FlexiDesigner VersaSTUDIO Edition Συμπεριλαμβάνεται

Το BD-8 συνοδεύεται από το λογισμικό FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition που επιτρέπει ακόμη και σε όσους έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στην εκτύπωση να αρχίσουν να εξατομικεύουν προϊόντα με πολύχρωμα, εντυπωσιακά γραφικά αμέσως μετά την αγορά του εκτυπωτικού. Αυτό το γεμάτο δυνατότητες, διαισθητικό λογισμικό αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, παρέχοντας πλήθος χρήσιμων εργαλείων για τη δημιουργία σχημάτων, κειμένου και εφέ, ενώ παράλληλα απλοποιεί τη ροή εργασιών.

VersaWorks 6 RIP Συμπεριλαμβάνεται

Για τους χρήστες που επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων και των δυνατοτήτων εκτύπωσης, το  BD-8 συνοδεύεται από το λογισμικό VersaWorks 6 RIP. Εύκολο στη χρήση και ισχυρό, προσφέρει λειτουργίες και εργαλεία που βελτιστοποιούν την ποιότητα και βελτιώνουν τις διαδικασίες για την εκτύπωση, το μελάνι και τα υλικά. Το VersaWorks διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων που κάνουν την αναπαραγωγή συγκεκριμένων χρωμάτων πιο εύκολη από ποτέ.

Όλα σε ένα Μέρος με την Εφαρμογή RolandDGConnect

Διαχειριστείτε απρόσκοπτα τις εκτυπώσεις από μία εύχρηστη εφαρμογή – ακόμη και αν η επιχείρησή σας έχει πολλούς χρήστες.

×
Any questions?