Δύο Βραβεία από το Buyers Lab στη σειρά  TrueVIS VG Roland

Η σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS VG της Roland απέσπασε δύο βραβεία «Κορυφαία Επιλογή» από το Byers Lab (BLI) για την ποιότητα εικόνας και την παραγωγικότητά του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ 

Ποιότητα Εικόνας

Απέσπασε την  υψηλότερη βαθμολογία στην ποιότητα εικόνας για τους τόνους του δέρματος μετά από blind tests που πραγματοποιήθηκαν

Χρωματική Γκάμα

Μεγαλύτερη χρωματική γκάμα

Αντιστοίχιση Χρώματος

Ακριβής αντιστοίχιση χρωμάτων Pantone

Παραγωγικότητα

Υψηλότερη παραγωγικότητα σε εκτυπώσεις με ουδέτερα γκρι χρώματα, φωτεινά χρώματα με εξαιρετικές λεπτομέρειες σκιών και απαλές αποχρώσεις τους δέρματος.

Κατά την παραλαβή των βραβείων ο Kohei Tanabe πρόεδρος του τμήματος Προϊόντων Εκτύπωσης της Roland DG, είπε: “Είναι τιμή μας που το BLI αναγνώρισε  την ποιότητα εκτύπωσης και την παραγωγικότητα των εκτυπωτικών/ κοπτικών VG τα οποία  έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρουν ευελιξία, ακρίβεια και ισχύ.  Το VIS στην ονομασία TrueVIS προέρχεται από τη λατινική λέξη Vision (όραμα) που αποτυπώνει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τη δυνατότητα αυτών των μηχανημάτων να υλοποιούν τα οράματα των χειριστών τους, δίνοντάς τους παράλληλα ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα»

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά TrueVIS VG εδώ

Byers Lab (BLI)

Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Buyers Lab είναι η παγκόσμια πηγή αμερόληπτων και αξιόπιστων πληροφορίων και στοιχείων συγκριτικών δοκιμών για τη βιομηχανία της εικόνας.  Ενώ ξεκίνησε με την παροχή πληροφοριών για τους καταναλωτές σχετικά με εξοπλισμό γραφείου, εξελίχθηκε σε  μια πηγή πληροφόρησης για όλη την βιομηχανία

Η εξειδικευμένη ομάδα αναλυτών και τεχνικών εργαστηρίων του ελέγχει συνεχώς  προϊόντα hardware και software προκειμένου να παρέχει τόσο σε αγοραστές όσο και σε πωλητές χρήσιμες και ενημερωμένες πληροφορίες.

Τα Buyers Labs Picks είναι βραβεία που απονέμει το Buyers Lab μετά από αυστηρές δοκιμές που στηρίζονται σε υψηλά standards, υπολογίζοντας διάφορα χαρακτηριστικά όπως η ευχρηστία και η ποιότητα της εικόνας.

 

×
Any questions?