Αυτοκόλλητα Τοίχου

Διακόσμηση Δωματίων 

Όλοι θέλουν ο χώρος κατοικίας και εργασίας του να έχει μια προσωπική πινελιά. Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε «προσωπικότητα» και χρώμα σε ένα δωμάτιο. Δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να αλλάξουν, τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι επίσης ιδανικά για εκδηλώσεις, θεματικές και εποχιακές διακοσμήσεις. Με τα εκτυπωτικά-κοπτικά της Roland μπορείτε να φτιάξετε απόλυτα προσωποποιημένα αυτοκόλλητα τοίχου σε χαμηλό κόστος.

Εκτύπωση και Κοπή με ένα Μηχάνημα 

Τα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland δεν εκτυπώνουν μόνο εικαστικά με ζωντανά χρώματα, αλλά και κόβουν περιγραμματικά την εκτύπωση στο επιθυμητό σχήμα.   Η ενσωματωμένη λειτουργία κοπής διευκολύνει τη διαδικασία της δημιουργίας αυτοκόλλητων τοίχου, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα ξεχωριστό κοπτικό. Είναι μια γρήγορη, εύκολη και απλή λύση.

Για Εσωτερική και Εξωτερική Χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland και τα eco-solvent μελάνια για να δημιουργήσετε διακοσμητικά τοίχου τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιώντας τα GREENGUARD Gold πιστοποιημένα ECO-SOL MAX μελάνια – τα οποία πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών στοιχείων- οι εκτυπώσεις είναι κατάλληλες για χρήση ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας & υγείας όπως σχολεία και νοσοκομεία. Επιπλέον, τα μελάνια ECO-SOL MAX εξασφαλίζουν αντοχή της εκτύπωσης για τρία χρόνια, ακόμη και χωρίς πλαστικοποίηση της εκτύπωσης.

Κάτι Παραπάνω …

Τα εκτυπωτικά-κοπτικά VersaCAMM VS-i και PRO4 SOLJET, χάρη στο μεταλλικό και light black μελάνι, σας επιτρέπουν να προσθέσετε μεταλλικά χρώματα και εκπληκτικές αποχρώσεις του γκρι στα αυτοκόλλητα τοίχου. Ότι και αν φανταστείτε, τα εκτυπωτικά Roland μπορούν να σας βοηθήσουν να το εκτυπώσετε!

×
Any questions?