VersaUV LEJ-640 / Υβριδικό UV-LED Flatbed Printer

Το υβριδικό εκτυπωτικό LEJ-640 UV προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης τόσο σε φύλλα όσο και σε ρολά υλικών με μια μόνο συσκευή. Εκτυπώνοντας με μελάνια CMYK, λευκό και Gloss σε σχεδόν οποιοδήποτε υπόστρωμα πάχους έως 13 mm, το LEJ είναι σε θέση να παράγει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών wide format εκτύπωσης

H Υβριδική Εκτύπωση Γίνεται τώρα Εύκολη

Με το LEJ-640 μπορείτε να εκτυπώσετε σε ρολά, ενώ με την τοποθέτηση ενός εμπρόσθιου και ενός οπίσθιου τραπεζιού εκτύπωσης, μπορείτε να εκτυπώσετε και σε άκαμπτα φύλλα.

Νέα Υποστρώματα, Προϊόντα και Αγορές

Με δυνατότητα εκτύπωσης σε άκαμπτα υλικά, το υβριδικό εκτυπωτικό LEJ-640 UV LED, διευρύνει την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε τα πάντα, από πρωτότυπα συσκευασίας και POP signs έως μεγάλες σημάνσεις, είδη διακόσμησης, προσωποποιημένες ταπετσαρίες, γραφικά  βιτρινών και πολλά άλλα.

ECO-UV Μελάνια

Ευέλικτα και με άμεσο στέγνωμα, τα μελάνια ECO-UV παρέχουν υψηλή πυκνότητα και ευρεία χρωματική γκάμα. Χάρη στη σύνθεσή τους παράγουν εκτυπώσεις που δεν απαιτούν degassing, και εφαρμόζουν σε καμπύλες επιφάνειες και άκρες χωρίς να κάνουν ρωγμές.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του VersaUV είναι η δυνατότητα χρήσης του διάφανου βερνικιού Eco-UV Gloss για τη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας ειδικών εφέ. Τοποθετώντας πολλαπλά στρώματα gloss, μπορείτε να δημιουργήσετε ανάγλυφα στοιχεία καθώς και πραγματικά μοναδικά εφέ  υφών, από σταγόνες νερού έως δέρμα κροκοδείλου … ακόμη και Braille

Δοκίμια

Ο υβριδικός επίπεδος εκτυπωτής LEJ-640  UV LED είναι συμβατός με κορυφαία λογισμικά δοκιμίων. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Fiery XF RIP, το EFI Color Proof XF, το GMG Color Proof, το Color Tuner και το CGS ORIS FlexoProof / Dot Proof. Για ακριβή διαχείριση χρωμάτων, η Roland προσφέρει το i1Basic Pro 2 της X-Rite για τη βαθμονόμηση της οθόνης σας, έτσι ώστε να εμφανίζει το ακριβές ψηφιακό χρώμα.

Μεγάλη Ποικιλία Υλικών

Η ευελιξία είναι αυτό που χαρακτηρίζει το LEJ-640 UV. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης τόσο ρολών υλικών όσο και άκαμπτων φύλλων, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως:

Αφρώδες χαρτόνι, Banner, Ύφασμα, Κυματοειδές Χαρτόνι, Βινύλιο, Καλλιτεχνικό Καμβά, SBS board, Συνθετικά Χαρτιά

Τέσσερις Συνδυασμοί Μελανιών

Τα μελάνια ECO-UV προσφύονται σε ένα ευρύ φάσμα επεξεργασμένων και μη υποστρωμάτων και προσφέρουν απαράμιλλη χρωματική γκάμα και ποιότητα εικόνας. Παράγουν εκτυπώσεις που δεν απαιτούν degassing και μπορούν να εφαρμοστούν γύρω από καμπύλες επιφάνειες και άκρες, χωρίς ρωγμές. Τα μελάνια ECO-UV συσκευάζονται σε κασέτες 220cc.

Το LEJ-640 διαθέτει επιλογή χρήσης γυαλιστερού μελανιού για την παραγωγή εντυπωσιακών εφέ υφών, συμπεριλαμβανομένων ματ και γυαλιστερών φινιρισμάτων και ανάγλυφων στοιχείων. Προσφέροντας εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές και στα χημικά, τα ECO-UV διαρκούν έως και έξι μήνες σε εξωτερικό χώρο, και έως και δύο χρόνια με Gloss επίστρωση.

Το LEJ-640 διαθέτει μία υποδοχή για εύκολη σύνδεση του φίλτρου αέρα.

Απρόσκοπτη Εκτύπωση Χοντρών Υλικών

Το LEJ-640 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα για να ελέγχει το πάχος του υλικού, αποτρέποντας το χτύπημα των κεφαλών και εξασφαλίζοντας αξιόπιστη εκτύπωση σε μία ευρύτερη σειρά υποστρωμάτων.

Σχεδιασμένο για να Αντέχει

Το LEJ-640 είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στο χρόνο! Διαθέτει πλαίσιο από χάλυβα και τραπέζια που μειώνουν τους κραδασμούς σχεδιασμένα για σταθερή διαχείριση φύλλων 1219mm x 2438mm και βάρους έως 12 κιλά. Ο roll to roll μηχανισμός του φορτώνει και τροφοδοτεί εύκολα μεγάλης διάστασης ρολά υλικών μέχρι 40kg .

VersaWorks Dual RIP

To LEJ-640 περιλαμβάνει το VersaWorks Dual RIP, το οποίο διαθέτει νέες δυνατότητες για γρηγορότερη προεπισκόπηση και βελτιωμένη διαχείριση  PDF και EPS αρχείων συμπεριλαμβανομένων αρχείων με drop-shadows και διαφάνειες.

Στο VersaWorks Dual μπορείτε να ρυθμίσετε  layers ειδικών χρωμάτων όπως το λευκό και το μεταλλικό, απευθείας από αυτό. Διαθέτει επίσης μια σειρά προηγμένων και εύχρηστων δυνατοτήτων, όπως η λειτουργία προ-υπολογισμού κατανάλωσης  μελάνης, αντικατάστασης spot χρωμάτων με την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη PANTONE®,  και την βιβλιοθήκη Roland Texture που διαθέτει μια μεγάλη σειρά έτοιμων προς χρήση γυαλιστερών φινιρισμάτων και άλλων εφέ.

Roland Intelligent Pass Control 

Σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών και υλικών, η τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας σε όλες τις επιλογές εκτύπωσης, ενώ ταυτόχρονα σχεδόν εξαλείφει το banding. Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει την εξαιρετική εμφάνιση των γραφικών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, από κοντά και από απόσταση.

Αποτελεσματική Χρήση Μελανιών 

Το αυτοματοποιημένο σύστημα κυκλοφορίας μελάνης  (Automated Ink Circulation System ) του LEL-640 αυξάνει την ποιότητα της εικόνας, ενώ μειώνει το κόστος λειτουργίας. Εμποδίζει τις χρωστικές να επικάθονται  στις σωληνώσεις και παρέχει σταθερή πυκνότητα μελάνης που μειώνει τα  απόβλητα  και παράγει εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και σε μεγάλου μήκους εκτυπώσεις.

Αποδοτικές και χωρίς όζον LED Λάμπες

Το LEJ-640 UV LED διαθέτει λάμπες LED που σκληραίνουν γρήγορα τα μελάνια. Με διάρκεια ζωής έως 10.000 ώρες – δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών –  οι λάμπες λειτουργούν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και επιτρέπουν την εκτύπωση σε ευαίσθητα στη θερμότητα υλικά χωρίς να τα καταστρέφουν.  Μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν αμέσως χωρίς να απαιτούν χρόνο προθέρμανσης.

Χαμηλή Κατανάλωση Ρεύματος

Το LEJ-640 προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία του και σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες εκτύπωσης ευρείας διάστασης, απαιτεί απλά μια τυπική πρίζα χωρίς πρόσθετη τροφοδοσία ή ρύθμιση.

Σύστημα take-up

Το LEJ-640 περιλαμβάνει ένα αυτόματα σύστημα take up για ανεπιτήρητη εκτύπωση ρολών με βέλτιστη τροφοδοσία και επανατύλιξη υλικών.

Roland OnSupport

Το online σύστημα υποστήριξης Roland OnSupport επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν από απόσταση την κατάσταση λειτουργίας του LEJ. Το σύστημα στέλνει με emails πληροφορίες  όπως η ολοκλήρωση μιας εργασίας ή η χαμηλή στάθμη μελανιού. Με το Roland OnSupport, Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν διαδυκτιακά αναβαθμίσεις του firmware, και σημαντικές πληροφορίες για το εκτυπωτικό με ένα μόνο κλικ

Model LEJ-640
Printing technology Piezoelectric inkjet
Media Width Roll media : 210 to 1625 mm (8.3 to 64 in.)
Rigid media, cut media : 250 to 1625 mm (9.9 to 64 in.)
Thickness Roll media : Max. 1.0 mm (39 mil) with liner
Rigid media, cut media : Max. 13 mm (0.51 in.)
Weight Roll media : Max. 40 kg (88 lb)
Rigid media, cut media : Max. 12 kg (26 lb)
Roll outer diameter Max. 210 mm (8.3 in.)
Core diameter*1 76.2 mm (3 in.) or 50.8 mm (2 in.)
Printing width*2 Max. 1615 mm (63.6 in.)
Ink Type ECO-UV INK / ECO-UV S INK
Capacity 220 cc / 500 cc
Colours ECO-UV INK: 6 colours (Cyan, Magenta, Yellow, Black, White, Gloss)
ECO-UV S INK: 5 colours (Cyan, Magenta, Yellow, Black, White)
Print resolution (dots per inch) Max. 1440 dpi
Distance accuracy*3 Error of less than ±0.3% of distance travelled, or ±0.3 mm, whichever is greater
Media take-up system Roll outer diameter allowing take-up Max. 210mm (8.3in.)
Weight allowing take-up Max. 40kg (88lb)
Connectivity Ethernet (10 BASE-T/100 BASE-TX, automatic switching)
Power-saving function Automatic sleep feature
Power requirements AC 100 to 240 V ± 10%, 5.7A, 50/60 Hz
Power consumption During operation 500 W
Standby mode 15.2 W
Acoustic noise level During operation 64 dB (A) or less
Sleep mode 40 dB (A) or less
Environment Power on*4 Temperature: 20 to 32°C (68 to 90°F) [22°C (72°F) or higher recommended] , humidity: 35 to 80% RH (no condensation)
Power off Temperature: 5 to 40°C (41 to 104°F), humidity: 20 to 80% RH (no condensation)
Dimensions (with stand) With table unit *5 3184 (W) × 3658 (D) × 1281 (H) mm (126 × 145 × 51 in.]
Without table unit *5 3184 (W) × 836 (D) × 1281 (H) mm (126 × 33 × 51 in.)
Weight (with stand) With table unit *5 316 kg (697 lb)
Without table unit *5 240 kg (530 lb)
Included items Roland VersaWorks Dual RIP Software, stand, table unit (RU-640 and MB-640), power cable, media clamps, replacement blade for separating knife, User’s Manual, etc.

*1 The media holder of this machine is exclusive use for the media of paper tube (core) inner diameter 76.2 mm (3 in.). To use 50.8 mm (2 in.) media, the optional media flanges are required.
*2 The length of printing is subject to the limitations of the program.
*3 Media type: Media specified by Roland DG Corp. Temperature: 25°C (77°F), humidity: 50%RH. Roll media must be loaded correctly. Excluding expansion/contraction of the media. All correction or adjustment function of this machine has been made properly. The grit rollers are positioned correctly on top of the media. With Roland PET film, print travel: 1 m. When not using table unit.
*4 Operating environment.
*5 The “table unit” indicates RU-640 and MB-640.
Specifications, designs and dimensions listed may be subject to change without notice.

Roland VersaWorks Dual System Requirements
Operating system  Windows® 10 (32/64 bit), Windows® 8.1 (32/64 bit), Windows® 7 Ultimate / Professional (32/64 bit)
Hard-disk file system NTFS format 
CPU Intel® Core™2 Duo, 2.0 GHz or faster recommended
RAM 2 GB or more recommended
Video card and monitor A resolution of 1280 x 1024 or more recommended
Free hard-disk space 40 GB or more recommended
Ethernet Connection  100 mbps  
Other Internet connection recommended

Roland VersaWorks Dual is a 32-bit application and therefore runs in WOW64 (Windows-on-Windows 64) when running on 64-bit versions of Windows operating systems.

Model Description
 EUV-CY  Multi-application ECO-UV Ink Cyan, 220cc
 EUV-MG  Multi-application ECO-UV Ink Magenta, 220cc
 EUV-YE  Multi-application ECO-UV Ink Yellow, 220cc
 EUV-BK  Multi-application ECO-UV Ink Black, 220cc
 EUV-WH  Multi-application ECO-UV Ink White, 220cc
 EUV-GL  Multi-application ECO-UV Ink Gloss, 220cc
 EUV3-CY  Multi-application ECO-UV3 Ink Cyan, 220cc
 EUV3-MG  Multi-application ECO-UV3 Ink Magenta, 220cc
 EUV3-YE  Multi-application ECO-UV3 Ink Yellow, 220cc
 EUV3-BK  Multi-application ECO-UV3 Ink Black, 220cc
 EUV3-WH  Multi-application ECO-UV3 Ink White, 220cc
 EUV3-GL  Multi-application ECO-UV3 Ink Gloss, 220cc
 EUV4-CY  Multi-application ECO-UV4 Ink Cyan, 220cc
 EUV4-MG  Multi-application ECO-UV4 Ink Magenta, 220cc
 EUV4-YE  Multi-application ECO-UV4 Ink Yellow, 220cc
 EUV4-BK  Multi-application ECO-UV4 Ink Black, 220cc
 EUV4-WH  Multi-application ECO-UV4 Ink White, 220cc
 EUV4-GL  Multi-application ECO-UV4 Ink Gloss, 220cc
 EUV4-5CY  Multi-application ECO-UV4 Ink Cyan, 500cc
 EUV4-5MG  Multi-application ECO-UV4 Ink Magenta, 500cc
 EUV4-5YE  Multi-application ECO-UV4 Ink Yellow, 500cc
 EUV4-5BK  Multi-application ECO-UV4 Ink Black, 500cc
 EUV4-5GL  Multi-application ECO-UV4 Ink Gloss, 500cc
 EUVS-CY  Stretchable Eco-UVS Ink Cyan, 220cc
 EUVS-MG  Stretchable Eco-UVS Ink Magenta, 220cc
 EUVS-YE  Stretchable Eco-UVS Ink Yellow, 220cc
 EUVS-BK  Stretchable Eco-UVS Ink Black, 220cc
 EUVS-WH  Stretchable Eco-UVS Ink White, 220cc
 SL-CL  Cleaning liquid cartridge, 220cc, 1pc
 11849102  Sheet cut blades, 25 pcs
 BOFA – L2044A8202  Air purification unit

 

×
Any questions?