VersaEXPRESS RF-640 Printer

Το Roland VersaExpress RF-640 προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό: Υψηλή Ταχύτητα Παραγωγής, Εξαιρετική Ποιότητα Εκτύπωσης, Ευκολία Χρήσης και Αξεπέραστη Αξιοπιστία σε εντυπωσιακή τιμή! Η «ευφυΐα» στην κατασκευή του αποτυπώνεται στη δυνατότητά του να παράγει ταχύτατα υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, κρατώντας το κόστος λειτουργίας χαμηλό. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση της παραγωγής, ικανοποιημένους πελάτες και μεγαλύτερο κέρδος για εσάς.

Προηγμένη Τεχνολογία για Ζωντανά Χρώματα και Ευκρινείς Εκτυπώσεις

Το RF-640 προσφέρει αξεπέραστη απόδοση με φωτορεαλιστικές εκτυπώσεις στα 1440 dpi και ταχύτητα έως 48,5m2 / ώρα, και υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα επιστρωμένων και μη επιστρωμένων υλικών. Με πιστοποίηση GreenGuard Gold για ασφαλείς εκτυπώσεις εσωτερικού χώρου, τα μελάνια ECO-SOL MAX εξασφαλίζουν μια ευρεία γκάμα πλούσιων, ζωντανών χρωμάτων. Το RF-640 είναι η έξυπνη επιλογή για μια σειρά εφαρμογών, όπως επιγραφές και αφίσες, banners, backlit, κάλυψη οχημάτων και πολλά άλλα.

'Εξυπνες Λειτουργίες Εξοικονομούν Χρόνο και Κόπο

Το RF-640 διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως η δυνατότητα αντικατάστασης των μελανιών χωρίς να απαιτείται η διακοπή της λειτουργίας του, μια εφαρμογή iPad για τον εξ’ αποστάσεως έλεγχο των συνήθων λειτουργιών του, και το Roland OnSupport για αποστολή σχετικών με τη λειτουργία του ειδοποιήσεων μέσω email. Με το σύστημα επανατύλιξης υλικών (take up) για ανεπιτήρητες εκτυπώσεις και το  το VersaWorks RIP για προηγμένη παραγωγή, γίνετε ακόμα πιο παραγωγικοί.

Προηγμένη Τεχνολογία Εκτύπωσης 

Το VersaEXPRESS RF-640 διαθέτει μια επιχρυσωμένη κεφαλή εκτύπωσης που μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό και επιτρέπει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Η τεχνολογία variable dot παράγει σταγονίδια μελανιού έως και επτά διαφορετικών μεγεθών για ακριβή, λεπτομερή γραφικά, εξαιρετική φωτογραφική αναπαραγωγή, ομαλές διαβαθμίσεις και εξαιρετική αντίθεση. To  Roland Intelligent Pass Control ελέγχει  με ακρίβεια την τοποθέτηση των κουκίδων μεταξύ των περασμάτων (passes), επιτυγχάνοντας την παραγωγή ομαλών διαβαθμίσεων, εξαιρετικά συμπαγών χρωμάτων και βέλτιστης ποιότητας εικόνας σε όλες τις επιλογές εκτύπωσης (print modes).

Κεφαλή Εκτύπωσης με Διαμόρφωση Καθρέφτη

Για την παραγωγή πλούσιων και σταθερών χρωμάτων σε ταχύτητα έως 48.55m/2 την ώρα, το RF-640 διαθέτει μία διπλή CMYK mirrored κεφαλή (MYCKKCYM), η οποία παρέχει  πλούσια, ζωντανά και σταθερά χρώματα κατά την εκτύπωση διπλής κατεύθυνσης (bi-directional).

Εύχρηστες Λειτουργίες Εκτοξεύουν την Παραγωγικότητά σας 

Το RF-640 είναι ιδανικό για κάθε περιβάλλον εκτύπωσης. Τα δοχεία μελάνης βρίσκονται στο εμπρόσθιο μέρος του και μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς να απαιτείται η διακοπή λειτουργίας του. Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες συγκράτησης υλικών συγκρατούν με ευκολία υλικά κάθε πλάτους, ενώ ένα προαιρετικό σύστημα take up επιτρέπει την ανεπιτήρητη απρόσκοπτη εκτύπωση  ακόμα και στις υψηλότερες ταχύτητες.  Το πρωτοποριακό σύστημα Roland Ink Switching System επιτρέπει στον εκτυπωτή να μεταβαίνει αυτόματα σε μια νέα κασέτα μελάνης όταν τελειώσει η αρχική, παρέχοντας έτσι έως και 1000 cc μελανιού ανά χρώμα.

Περισσότερη Ελευθερία με Roland Printer Assist και Roland OnSupport 

Για ανεπιτήρητες εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα, το Roland OnSupport στέλνει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή ή το smart phone σας όταν η στάθμη του μελανιού είναι χαμηλή ή έχει ολοκληρωθεί η εκτύπωση. Η εφαρμογή Roland Printer Assist – διατίθεται δωρεάν από το iTunes App Store - επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις συνήθεις λειτουργίες του εκτυπωτή όπως η ενεργοποίηση / απενεργοποίησή του, δοκιμαστικές εκτυπώσεις και καθαρισμό, χρησιμοποιώντας ένα tablet iPad.

Εξαιρετικά Αποτελέσματα με Μελάνια ECO-SOL MAX 

Τα βραβευμένα eco-solvent μελάνια ECO-SOL MAX παράγουν πλούσια, ζωντανά χρώματα που τα άλλα μελάνια απλά δεν μπορούν. Στεγνώνουν γρήγορα και παρέχουν μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, στις γρατζουνιές και τα χημικά, υποστήριξη μιας μεγάλης σειράς μη επιστρωμένων υλικών και μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold, τα μελάνια ECO-SOL MAX πληρούν ορισμένα από τα αυστηρότερα πρότυπα του κόσμου για ασφαλή χρήση σε σχολεία και χώρους φροντίδας υγείας, και γενικά σε εσωτερικούς χώρους.

Σύστημα Θέρμανσης Δύο Σταδίων

Το RF-640 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης δύο σταδίων, σχεδιασμένο να στεγνώνει γρήγορα τις εκτυπώσεις - ακόμη και σε υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης - για άμεσο φινίρισμα και χρήση τους. Αυτό το προηγμένο σύστημα διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα υλικών και ελέγχει με ακρίβεια τη σωστή ποσότητα θερμότητας για κάθε εφαρμογή, για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων κάθε φορά.

Βελτιστοποιημένη Παραγωγή με VersaWorks Dual RIP 

Το VersaWorks Dual, το οποίο περιλαμβάνεται στο RF,  διαθέτει νέες δυνατότητες για την καλύτερη επεξεργασία αρχείων, συμπεριλαμβανομένων αρχείων με πολλαπλά layers, drop shadows, gaussian blurs, και άλλα με παρόμοιας πολυπλοκότητας εφέ που θα μπορούσαν να δυσκολέψουν άλλα λογισμικά RIP, καθώς και προηγμένες δυνατότητες παραγωγής και ευκολίας χρήσης, όπως:

  • Προ-υπολογισμός ποσότητας Μελανιών
  • Αντικατάσταση spot χρωμάτων
  • Ενσωματωμένες βιβλιοθήκες χρώματος Pantone και Roland Color
  • Εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων
  • Προηγμένες επιλογές cropping, tiling και nesting
  • Υποστήριξη έως και 4 συμβατών συσκευών
×
Any questions?