TrueVIS VG2-640, VG2-540 Large Format Printer/Cutters

Με περισσότερες από 40 εντυπωσιακές βελτιώσεις της προηγούμενης βραβευμένης σειρά VG, τα εκτυπωτικά/κοπτικά TrueVIS VG2 είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται και να ξεπερνούν τις ανάγκες ποιότητας και παραγωγής ακόμα και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών, με εκτυπώσεις που μπορούν να πλαστικοποιηθούν μετά από μόλις 6 ώρες*. Διαθέτοντας τα νέα μελάνια TR2 με πορτοκαλί χρώμα και νέες επιλογές διαχείρισης χρωμάτος για ανώτερη αναπαραγωγή χρώματος, τα VG2 προσφέρουν κορυφαία ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής με νέα «έξυπνα» και αυτοματοποιημένα ροδάκια συγκράτησης υλικών(pinch rollers). Επιπλέον, οι εκτυπώσεις είναι πιστοποιημένες για την ποιότητα και αξιοπιστία τους με τα προϊόντα της 3MTM και AveryTM **. Υπερβείτε τις προσδοκίες των πελατών σας! Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό σας! Επιλέξτε TrueVIS VG2

Bραβείο “Innovation Award ” ISA Sign Expo 2019, στην κατηγορία εκτυπωτικών. Με τα βραβεία καινοτομίας ISA αναγνωρίζονται τα καλύτερα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση ISA Sign Expo. Τα εκτυπωτικά-κοπτικά VG2-540 και VG2-640 εντυπωσίασαν τους κριτές - μια εξωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων - με τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ολοκληρωμένη επιλογή χρωμάτων, την βελτιωμένη απόδοση και ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής τους.

Bραβείο “Best Print & Cut Solution” του EDP (European Digital Press Association – Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Περιοδικών Ψηφιακής Εκτύπωσης ) για το 2019. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το εύρος της χρωματικής γκάμας και την βελτιστοποιημένη ακρίβεια χρώματος των VG2 καθώς και από το πλήθος των τεχνολογικών εξελίξεων που προσφέρουν υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής.

 

Βραβείο Οutstanding Gamut Expansion Eco-Solvent/Latex 54"/64" Printer του Buyers Lab  για το VG2-540/VG2-640 (8χρώματα με Πορτοκαλί) και Βραβείο Outstanding Enhanced CMYK Eco-Solovent/Latex 54"/64" Printer για τα VG2-540/VG2-640 (8 χρώματα με Λευκό)

Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες και χρώμα στις εφαρμογές σας

Με τα TrueVIS VG2, το λαμπερό αλλά παράλληλα φυσικό χρώμα, η υψηλότερη ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής και η βελτιωμένη απόδοση, συνδυάζονται για να φέρουν τις εκτυπώσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Δημιουργήστε εντυπωσιακά αυτοκόλλητα και ετικέτες, λαμπερά banners, εντυπωσιακές επιγραφές,  ζωντανές εκτυπώσεις κάλυψης οχημάτων - και πολλά άλλα.

Πλαστικοποίηση μέσα σε 6 ώρες για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Εκτυπώστε και πλαστικοποιήστε σε μόλις 6 ώρες. Με τα TrueVIS VG2 μπορείτε να εκτυπώσετε, να πλαστικοποιήσετε και να εφαρμόσετε την εκτύπωση την ίδια ημέρα, με διασφαλισμένη ποιότητα και αξιοπιστία. *

Αξεπέραστη Eκτύπωση και Aκρίβεια Kοπής

Με τα VG2, μια σειρά από βελτιώσεις επιτυγχάνουν εξαιρετική ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής για πραγματικά ανεπιτήρητη παραγωγή

  • Νέες επιλογές crop marks: Οι νέες επιλογές crop marks για κοπή πλαστικοποιημένων εκτυπώσεων ή μεγάλου όγκου εργασιών εκτύπωσης και κοπής, παρέχουν τέλεια απόδοση κοπής όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τη νέα βελτιστοποιημένη λειτουργία πίεσης των πλαινών pinch roller
  • Περίγραμμα PerfCut Δημιουργημένο στο RIP: Δημιουργήστε περιγράμματα PerfCut απευθείας στο RIP. Εκτυπώστε και κόψτε και το βυνίλιο και το χαρτί (die-cut) με μια ενιαία, χωρίς διακοπή λειτουργία.
  • Αυτόματα Ροδάκια Συγκράτησης Υλικών: Τα νέα μεσαία ροδάκια συγκράτησης υλικών, σηκώνονται αυτόματα πριν από τη διαδικασία κοπής, επιτρέποντας την κοπή των υλικών χωρίς τα ροδάκια να «πατούν» πάνω στην εκτυπωμένη περιοχή.
  • Τυπώσετε & Κόψτε ή Κόψτε & Τυπώστε. Για χρήση περισσότερων υλικών εκτύπωσης, τα VG2 με το VersaWorks 6 προσφέρουν μια νέα λειτουργία κοπής πρώτα και εκτύπωσης μετά, που επιτρέπουν την κοπή λεπτών υλικών και περίπλοκων σχεδίων πριν από την εκτύπωση.
  • Take up: 'Ενα νέο take up υποστηρίζει δύο λειτουργίες τύλιξης, ανάλογα με τον τύπο των υλικών που επιλέγονται, εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα.

* Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν  από την Avery Dennison σε βινύλια της σειράς MPI. Oι εκτυπώσεις που παράγονται με τα VG2 και με μελάνι TR2 μπορούν να πλαστικοποιηθούν μετά από μια περίοδο 6 ωρών όταν το υλικό εκτύπωσης αερίζεται σωστά και είναι χαλαρά τυλιγμένο.

** Η εγγύηση 3M ™ MCS ™ και ICS ™Avery Dennison ™ προς το παρόν ισχύει για τον συνδυασμό CMYKLkLcLm. Το Λευκό και το Πορτοκαλί έπονται. Οι χρήστες συνδυασμού 8color μπορούν να επιλέξουν 7c για πλήρη συμμόρφωση.

*** Η διάρκεια ζωής σε εξωτερικές συνθήκες βασίζεται σε επιταχυνόμενη εργαστηριακή δοκιμή καιρού. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, τα υλικά και την εφαρμογή. Για μερικές εφαρμογές μπορεί να απαιτείται πλαστικοποίηση.

Τα εκτυπωτικά εμφανίζονται με το προαιρετικό σύστημα τυλίγματος (take up)

×
Any questions?