TrueVIS VF2-640
Large-Format Inkjet Printer

Το TrueVIS VF2-640, το τελευταίο μοντέλο της σειράς TrueVIS, έχει όλες τις δυνατότητες που σας διασφαλίζουν την παραγωγή εντυπωσιακών γραφικών οπτικής επικοινωνίας.

Διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό μελανιών TR2, με νέο πράσινο και πορτοκαλί χρώμα,  και της προεπιλογής "True Rich Color 2" που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες τόσο του εκτυπωτή όσο και του μελανιού και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε «αχαρτογράφητα» χρώματα για απρόσμενα μεγάλη γκάμα, λεπτομερή ακρίβεια χρώματος και μοναδική ευκολία να επιτύχετε ζωντάνια και φυσικότητα ταυτόχρονα.

Γιατί να επιλέξετε το VF2-640;

Το VF2-640 είναι μια μοναδική λύση εκτύπωσης

  • Εκτύπωση σε υλικά πλάτους έως 1.625 mm με συνδυασμούς έως και 8 χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων του πράσινου, πορτοκαλί και λευκού)
  • Ανάλυση εκτύπωσης έως 1.200 dpi
  • Βραβευμένη τεχνολογία και πιστοποιήσεις μελανιών
  • Περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο και αξιόπιστο λογισμικό RIP και ένα προαιρετικό take-up.

Ανεβάστε την παραγωγή σας στο επόμενο στάδιο με ακόμη πιο πολύ χρώμα

Δημιουργήστε ζωντανές εκτυπώσεις με λεπτομερή χρωματική αναπαραγωγή σε ένα ευρύ φάσμα υλικών που περιλαμβάνει banner εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, backlit και κάλυψης οχημάτων. Ανακαλύψτε πόσο δημιουργικοί μπορείτε να γίνετε και δημιουργήστε εκπληκτικές εφαρμογές.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Νέο μελάνι TrueVIS TR2 για έντονο χρώμα

Εκτός από τα CMYKLcLmLk, Πορτοκαλί και Λευκό, το μελάνι TR2 διατίθεται πλέον και σε Πράσινο χρώμα για ακόμα μεγαλύτερη χρωματική γκάμα.

Εκπληκτική Ποιότητα

Τεχνολογία που παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα γρήγορα και εύκολα.

"True Rich Color 2"

Χάρη στην επιλογή True Rich Color 2, συνδυάζεται το ζωντανό χρώμα με τα ουδέτερα γκρι, τις ομαλές διαβαθμίσεις και τους φυσικούς τόνους δέρματος για την δημιουργία εκπληκτικών γραφικών.

Περιλαμβάνει το λογισμικό VersaWorks 6 για αποτελεσματική παραγωγή

Ένα έξυπνο interface για εύκολη λειτουργία & διαχείριση εργασιών, 64-bit υποστήριξη και διπύρηνη λειτουργία για επεξεργασία αρχείων με ακρίβεια και ταχύτητα.

Αποτελεσματική Ροή Εργασίας με Εκτύπωση και Κοπή

Το VF2-640 είναι πλήρως συμβατό με τα κοπτικά της Roland DG, όπως το GR-640, ενώ η διαχείριση της εκτύπωσης / κοπής γίνεται από το VersaWorks 6 για εύκολη παραγωγή αυτοκόλλητων και ετικετών.

Νέο μελάνι TrueVIS TR2 για ζωντανό χρώμα

Εκτός από τα CMYKLcLmLk, πορτοκαλί και λευκό, το νέο μελάνι TR2 είναι τώρα διαθέσιμο και σε πράσινο για μεγαλύτερη χρωματική γκάμα. Το πορτοκαλί γενικά προσθέτει οπτική ευκρίνεια και ένταση και προσφέρει μια ζεστή λάμψη, ενώ το πράσινο προσθέτει φυσικότητα.

Για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα αυτών των νέων χρωμάτων, αναπτύχθηκε η λειτουργία Multi Process Colour για να επιτρέψει τη χρήση του πορτοκαλί και πράσινου μελανιού ως process colors σε όλα τα χρώματα.

Αναβαθμίστε την εργασία σας με το “True Rich Color 2”

Για την πλήρη αξιοποίηση της υψηλής ικανότητας αναπαραγωγής χρωμάτων του VF2-640 και της ευρείας χρωματικής γκάμας που παρέχεται από τα μελάνια TR2, αναπτύχθηκε η προεπιλογή  True Rich Color. Τώρα το ζωντανό χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ουδέτερα γκρι, ομαλές διαβαθμίσεις και φυσικούς τόνους δέρματος για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γραφικά.

Κεφαλές εκτύπωσης FlexFire

Τέσσερις κεφαλές εκτύπωσης Roland DG FlexFire μεγιστοποιούν την απόδοση εκτύπωσης, έτσι ώστε ακόμη και στην υψηλότερη ταχύτητα  να επιτυγχάνονται ουδέτερα γκρι, ζωντανά χρώματα και απαλοί τόνοι  δέρματος.

Δύο Τake-up Modes

Ένα προαιρετικό take up υποστηρίζει δύο τρόπους λειτουργίας ανάλογα με τον τύπο του υλικού που έχει επιλεχθεί, εξασφαλίζοντας σταθερότητα για ομαλή επεξεργασία.

Nέα Media Clamp

Τα νέα media clamps επιτρέπουν την κοπή του υλικού χωρίς να χρειάζεται να αφαιρούνται.

Λειτουργία Nozzle-Mask

Η λειτουργία nozzle-mask σας επιτρέπει να συνεχίσετε την εκτύπωση ακόμη και όταν ένα ακροφύσιο είναι βουλωμένο με μελάνι.

Roland DG Mobile Panel 2

Σας επιτρέπει να κάνετε test print, καθαρισμό και troubleshoot από το tablet ή το smartphone σας.

Εξυπνότερη, Απρόσκοπτη Λειτουργία

Για να γίνει ακόμη πιο φιλική η λειτουργία, η Roland DG βελτίωσε το σχεδιασμό των ροών εργασιών, των ρυθμίσεων και των λειτουργιών του panel, καθώς και τη διαδικασία συντήρησης.

Επιλέξτε μελάνια TrueVIS TR2 για Αξιοπιστία, Ανθεκτικότητα και Ασφάλεια

Το VF2-640 με μελάνια TR2 είναι πιστοποιημένο για εκτυπώσεις μακροχρόνιας αντοχής από την 3M ™ MCS ™, γεγονός που σας επιτρέπει να παρέχετε στους πελάτες σας διασφάλιση ποιότητας και αξιοπιστίας για τα γραφικά τους

3M MCS Warranty

Το VF2-640 με μελάνια TR2 είναι επίσης πιστοποιημένο με το Avery ICS Performance Guarantee, για αντοχή έως και 4 χρόνια σε εξωτερικούς χώρους και έως και 7 χρόνια σε εσωτερικούς χώρους

Avery Dennison ICS Warranty

Επιπλέον, το VF2-640 με μελάνια TR2 είναι πιστοποιημένο με το GREENGUARD Gold για ασφαλείς εφαρμογές γραφικών εσωτερικού χώρου.

Περιλαμβάνει το λογισμικό VersaWorks 6 RIP

Το VersaWorks 6 RIP έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη λειτουργία, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την απόδοση του VF2-640 και άλλων εκτυπωτικών της Roland DG. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

-64bit Harlequin dual-core engine, native PDF2.9 support, για σωστό rendering σε αρχεία που περιλαμβάνουν διαφάνειες και σκιές

- Πέντε ουρές εκτύπωσης και δυνατότητα αποθήκευσης απεριόριστων ρυθμίσεων.

- Η λειτουργία Special Colour Plate Generation που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόματα στρώματα (layers) λευκού μελανιού μέσα στο RIP

- Σε συνδυασμό με ένα κοπτικό, η νέα λειτουργία Job Assistant μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί τις απαιτούμενες γραμμές κοπής στο VersaWorks 6

- Ενσωματωμένες βιβλιοθήκες χρωμάτων Pantone® και Roland Color spot

- Λειτουργία αντιστοίχισης χρωμάτων για εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ εκτυπωτών VF2-640, καθώς και εκτυπωτικών / κοπτικών TrueVIS VG2-640 / 540 όταν χρησιμοποιείται το ίδιο μελάνι. Επιτρέπει επίσης την εύκολη διόρθωση των χρωματικών διαφορών που προέρχονται από παλαίωση ή αντικατάσταση κεφαλών εκτύπωσης.

- Για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα των νέων μελανιών, η λειτουργία Multi-Colour Process  χρησιμοποιεί τα πορτοκαλί και πράσινα μελάνια ως “process colors” για να χρησιμοποιούνται  παντού και να δίνουν εντονότερο αποτέλεσμα.

Γρήγορη και εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων

Τα standard χρώματα όπως Pantone® ή DIC μπορούν να αντιστοιχιστούν γρήγορα και με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη Roland Colour System. Με περίπου 260 νέα spot χρώματα, για περιοχές Πορτοκαλί προς Κόκκινο και Μπλε προς Πράσινο, τώρα μπορούν να επιτευχθούν εύκολα συγκεκριμένα χρώματα που μέχρι σήμερα θεωρούταν δύσκολο.

Οι επιλογές επεξεργασίας Πορτοκαλί χρώματος, προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας συγκεκριμένων πορτοκαλί και κόκκινων με  “142 spot colours” διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη Roland Color System Library.

Οι επιλογές επεξεργασίας του Πράσινου χρώματος προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας συγκεκριμένων πράσινων με “122 νέα spot colours” διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη Roland Color System Library.

×
Any questions?