Γενικά

Τα Μικρότερα Κοπτικά Βινυλίου στην Αγορά

Η σειρά Stika της Roland περιλαμβάνει 3 μοντέλα κοπτικών βινυλίου με το μικρότερο μέγεθος στην αγορά. Ιδανικά για μικρές επαγγελματικές παραγωγές και χομπίστες, τα Stika ενσωματώνουν την αξεπέραστη τεχνολογία της Roland και προσφέρουν την πιο οικονομική λύση για κοπή αυτοκόλλητων γραμμάτων και γραφικών καθώς και σιδερότυπων.

  • Ελαφριά, συμπαγής κατασκευή
  • USB σύνδεση
  • Roland CutStudio software περιλαμβάνεται
  • Διαθέσιμο σε τρία πλάτη: 16, 25 & 34 cm

Μικρές Διαστάσεις

Tόσο το μέγεθος όσο και το βάρος των κοπτικών STIKA επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο. Το μεγαλύτερο μοντέλο, SV-15, ζυγίζει μόλις 3,3 κιλά.

Τρία Μοντέλα

Tο μικρότερο μοντέλο της σειράς, SV-8, δέχεται υλικά μέγιστου πλάτους 215mm και κόβει σε πλάτος έως 160mm. To SV-12 δέχεται υλικά μέγιστου πλάτους 305mm και κόβει έως 250mm πλάτος. Το τελευταίο και μεγαλύτερο μοντέλο, SV-15, έχει δυνατότητα κοπής έως 340mm πλάτος.

Αξιοπιστία Roland

Τα κοπτικά της Roland έχουν κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση για την υψηλή αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους. Τα τελευταία 17 χρόνια, έχουν πουληθεί πάνω από τρεις εκατοντάδες χιλιάδες κοπτικά Roland διεθνώς. Πολλά από τα πρώτα μοντέλα της Roland παραμένουν σε λειτουργία ακόμα και σήμερα κάτω από σκληρές συνθήκες εργασίας και οι χρήστες τους αρνούνται να τα αλλάξουν με οποιοδήποτε άλλο ακόμα και νεότερης τεχνολογίας.

Εφαρμογές

Τα κοπτικά STIKA, τα μικρότερα σε διάσταση κοπτικά στον κόσμο, έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας μερίδας επαγγελματιών ή home users. Επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν διακοσμητικά στοιχεία, σημάνσεις και μικρές επιγραφές (εκπτώσεων, προσφορών κ.λπ) για καταστήματα ή γραφεία βρίσκουν στα stika την ιδανική λύση για την άμεση παραγωγή τους, ενώ οι χομπίστες μπορούν να κόψουν σε αυτοκόλλητο βινύλιο διαφόρα στοιχεία όπως σήματα για είδη μοντελισμού, διακόσμηση προσωπικών αντικειμένων και χώρων, ετικέτες για οργάνωση αρχείων κ.α.

Εκτός από την κοπή αυτοκόλλητου βινυλίου και άλλων υλικών, τα STIKA χρησιμοποιούνται και για εφαρμογές εκτύπωσης & κοπής. Εκτυπώνοντας σε ένα απλό επιτραπέζιο εκτυπωτή ένα γραφικό μαζί με σταυρούς σύμπτωσης (registration marks), μπορείτε μετά πολύ εύκολα να τοποθετήσετε την εκτύπωση στο STIKA και να το κόψετε περιγραμματικά δημιουργώντας εντυπωσιακές POP σημάνσεις και σιδερότυπα στοιχεία.

Software

Τα STIKA συνοδεύονται από το Roland CutStudio πρόγραμμα. Αυτό το δυναμικό σχεδιαστικό πρόγραμμα επιτρέπει λειτουργίες όπως: περιστροφή, σμίκρυνση, αντικατοπτρισμό (mirroring), tilling κ.α. Υποστηρίζει αρχεία BMP, JPG, STX, AI και EPS, ενώ περιλαμβάνει CorelDraw και Adobe Illustrator plug-ins για Windows 98/SE/ME/2000/XP καθώς και Adobe Illustrator plug-in για Mac OS9 και πάνω.

Εύκολη Χρήση

Η χρήση των STIKA είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση ενός απλού εκτυπωτή. Απλά, σχεδιάστε ένα γραφικό, επιλέξτε την εντολή «εκτύπωση» και σε λίγο χρόνο το θέμα σας είναι κομμένο σε αυτοκόλλητο βινύλιο! Αφού ξεφλουδίσετε το περιττό υλικό μπορείτε να το κολλήστε το στην επιφάνεια που επιθυμείτε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

stika_spec

Accessories

stika_acces

Brochure

Εφαρμογές

×
Any questions?