VersaUV LEC2-330, LEC2-640 UV Printer/Cutters

Ανεβείτε Επίπεδο στην Eκτύπωση & Κοπή με τα VersaUV LEC2-330/640

Τα VersaUV LEC2-330 / 640 προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα UV εκτύπωσης, ακριβή αναπαραγωγή χρώματος, κοπή ακριβείας και μεγάλη συμβατότητα με υλικά.

Δημιουργήστε ρεαλιστικά πρωτότυπα συσκευασίας, πολυτελείς ετικέτες, εντυπωσιακά POP signs, ξεχωριστά γραφικά και πολλά άλλα.

Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας: Τα νέα μελάνια ECO-UV EUV5, οι νεότερες κεφαλές εκτύπωσης και οι ισχυρές λάμπες LED συνδυάζονται μοναδικά για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες

Λύση All-in-One: Εκτύπωση, περιγραμματική και διαμερή κοπή περφορέ, βερνίκι και ανάγλυφη αποτύπωση σε μία συσκευή

• Εξοικονόμιση χρόνου: Προσφέρετε γρήγορες παραδόσεις με εκτυπώσεις έτοιμες για εφαρμογή

Επιλέξτε LEC2-330 για

Ρεαλιστικά πρωτότυπα συσκευασίας και premium ετικέτες

Ικανοποιήστε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας και ζωντανέψτε τις ιδέες τους με ρεαλιστικά δοκίμια και πρωτότυπα σε μια ποικιλία υποστρωμάτων.

Επιλέξτε LEC2-640 για

Ιδιαίτερες σημάνσεις, POP signs, γραφικά παραθύρων, εσωτερική διακόσμηση και πολλά άλλα

Όταν η αισθητική και η υψηλή ποιότητα έχει μεγάλη σημασία για τους πελάτες σας, το LEC2-640 προσφέρει «καθαρές» λεπτομέρειες, έντονο χρώμα και λευκό υψηλής αδιαφάνειας. Προσθέστε ματ και γυαλιστερό UV μελάνι για υφές, ανάγλυφα στοιχεία και άλλα συναρπαστικά εφέ.

Συνδυασμοί μελανιών για κάθε επιχείρηση

Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα μελάνια ECO-UV EUV5 για εκτυπώσεις προστιθέμενης αξίας, εκτός από τα χρώματα CMYK σας προσφέρονται ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία.

Γυαλιστερό μελάνι

Δημιουργήστε μια πληθώρα ξεχωριστών εφέ υφής, προσομοίωση ανάγλυφου και φινίρισμα.

Ενσωματωμένο Primer

Εφαρμόστε primer για ακόμα μεγαλύτερη συμβατότητα υλικών.

Λευκό μελάνι

Εκτυπώστε υψηλής αδιαφάνειας λευκό κείμενο και εικόνες ή χρησιμοποιήστε το ως βάση για σκούρα ή διαφανή υλικά.

Κόκκινο & Πορτοκαλί μελάνι

Με την προεπιλογή True Rich Color, επεκτείνετε τη διαθέσιμη χρωματική γκάμα και αναπαράγετε εταιρικά χρώματα και λογότυπα με μοναδική ακρίβεια.

Πιστοποιήσεις

Τα μελάνια ECO-UV5 είναι πιστοποιημένα με το GREENGUARD Gold UL2818, που σημαίνει ότι πληρούν αυστηρά πρότυπα για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs) στον αέρα, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους.

Τα μελάνια EUV5 (CMYK, Wh, Gl, Pr) πληρούν τις απαιτήσεις του EN-71/3:2019 Safety of Toys Part3: Migration of certain elements standard*.

* Η πιστοποίηση του εκτυπωμένου προϊόντος δεν είναι εγγυημένη. Είναι ευθύνη του επαγγελματία που εκτυπώνει το προϊόν να αποκτήσει οποιεσδήποτε απαιτούμενες πιστοποιήσεις και να αναλάβει το κόστος οποιασδήποτε διαδικασίας πιστοποίησης. Οι κατασκευαστές παιχνιδιών είναι υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις για τα παιχνίδια.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης

Μια καινοτόμος κεφαλή εκτύπωσης βελτιστοποιεί την εκτόξευση και τον έλεγχο του μελανιού. Νέες, πιο ισχυρές λάμπες LED στεγνώνουν το μελάνι ακόμη πιο γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, μικρό κείμενο, περίτεχνα σχέδια με υφή, χρωματικές διαβαθμίσεις και άλλες λεπτομέρειες αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια.

Περιλαμβάνεται λογισμικό
Το VersaWorks 6 διευρύνει τις δυνατότητες εκτύπωσης και μεγιστοποιεί την ισχύ των Roland DG LEC2-330/ 640. Με έξυπνο interface, περιλαμβάνει πληθώρα χαρακτηριστικών για την επιτάχυνση της παραγωγής,  διευκολύνει τη διαχείριση χρωμάτων και κάνει τη ζωή σας εύκολη.

Συμπαγής λύση all-in-one
Οι εκτυπωτές roll-to-roll LEC2-330/640 μπορούν να εκτυπώνουν, να κόβουν, να κάνουν περφορέ, να εφαρμόζουν βερνίκι και να προσθέτουν ακόμη και ειδικά εφέ υφής.

 

Μεγάλη συμβατότητα  υλικών
Τα LEC2-330 / 640 με μελάνια EUV5 μπορούν να εκτυπώνουν σε μια ποικιλία υποστρωμάτων, όπως foils, BOPP, PE, PETfilm, μεμβράνες παραθύρου, backlit, PVC, μουσαμά και άλλα υλικά.

Συμπαγή και ευέλικτα
Με τον κομψό σχεδιασμό τους μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα μεγάλο φάσμα εργασιακών περιβαλλόντων και είναι έτοιμα να εργαστούν άμεσα.

Τραπέζι Επέκτασης ET-30/64
Το προαιρετικό τραπέζι επέκτασης ET-30 για το LEC2-330  βοηθά στην τροφοδοσία, όταν πρόκειται για πιο άκαμπτα υποστρώματα όπως χαρτόνι για πρωτότυπα συσκευασίας

To τραπέζι επέκτασης ET-64 είναι συμβατό με το μεγαλύτερο μοντέλο LEC2-640 και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί υλικά μεγέθους έως Β1

Tension Bar TB-30
Το προαιρετικό Tension Bar TB-30 βοηθά στην τροφοδοσία λεπτών μεμβρανών flexfilm για εφαρμογές συσκευασίας.Για τη σωστή λειτουργία του απαιτείται το Take-up(TU4-30).

Roland DG για να είστε ήσυχοι

Κατασκευασμένα για να παρέχουν χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας - ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα - τα LEC2-330 / 640 συνοδεύονται από ετήσια εγγύηση.

Η Roland DG είναι φημισμένη για την υψηλή αξιοπιστία, απόδοση και ποιότητα των προϊοντων της, ενώ η Atlas Digital ΑΕ – από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας Οπτικής Επικοινωνίας - με πολύχρονη εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία, είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

 

×
Any questions?