Πίσω από μια εντυπωσιακή εφαρμογή οπτικής επικοινωνίας κρύβεται ένας εκπληκτικός ψηφιακός κόσμος. Εμείς γνωρίζουμε τη «γλώσσα» του καλύτερα από κάθε άλλον και σας βοηθάμε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

… με ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας

Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Atlas Digital καλύπτει συνολικά τις σύγχρονες απαιτήσεις εργαστηρίων επιγραφοποιίας και γραφικών τεχνών, ενώ παράλληλα έχει εφαρμογή και σε πολλούς άλλους κλάδους όπως, της διαφήμισης, της μεταξοτυπίας, της φωτογραφίας, της ετικετοποιίας, της χάραξης, του διαφημιστικού δώρου, της βιομηχανίας κ.α

… με την πιο αξιόπιστη εγγύηση

Πάνω από είκοσι χρόνια, εμπειρίας, τεχνογνωσίας & ολοκληρωμένης υποστήριξης αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση … την εγγύηση «Atlas».

… και ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η εύρεση της καταλληλότερης λύσης για τις ανάγκες των επαγγελματιών, η εγκατάσταση του εξοπλισμού, η άρτια εκπαίδευση των χειριστών, η συνεχής τεχνική υποστήριξη και το service δεν αποτελούν αόριστες έννοιες και απλές υποσχέσεις για την Atlas Digital. Αποτελούν δέσμευση που υλοποιείται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της και επιβεβαιώνεται από την εμπιστοσύνη με την οποία την τιμούν οι πελάτες της.

Τα στελέχη του τεχνικού τμήματος – του σημαντικότερου τμήματος της εταιρείας – έχουν μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στη ψηφιακή τεχνολογία και στις εφαρμογές της. Με συνεχή εκπαίδευση στα μηχανήματα και στις νέες τεχνολογίες είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Αυτή είναι η δύναμή της εταιρείας αλλά και η σημαντική διαφορά της από την υπόλοιπη αγορά … η άριστη υποστήριξη των πελατών της.

… σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Με δραστηριότητα στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, η Atlas Digital υποστηρίζει υπεύθυνα & άμεσα τον επαγγελματία όπου κι αν βρίσκεται. Με το Βαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει μία δυναμική ομάδα για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση & εξυπηρέτηση της αγοράς της Β. Ελλάδας και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών.

… εδώ και πάνω από 25 χρόνια

Πάνω από είκοσι πέντε χρόνια στην αγορά, εκατοντάδες εγκαταστάσεις, υποστήριξη πρωτοποριακών εφαρμογών και κορυφαίες εταιρείες – πελάτες, έχουν καθιερώσει την Atlas Digital ως τη σημαντικότερη και πιο αξιόπιστη προμηθεύτρια εταιρεία στο χώρο της.

Η Roland D.G. Corporation είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες επαγγελματικών ψηφιακών συστημάτων Eκτύπωσης, Kοπής, Xάραξης, 3D Scanning και CAM.

Πρωτοπορία

Πρωτοπόρα και καταξιωμένη στη διεθνή αγορά, επενδύει σε συνεχείς έρευνες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και «δημιουργεί» καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις. Φιλοσοφία της είναι η κατασκευή εύχρηστων, αξιόπιστων συστημάτων που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς αλλά επιπλέον προσφέρουν νέες δυνατότητες στην παραγωγική διαδικασία και επεκτείνουν τα δημιουργικά όρια των επαγγελματιών.

Οι ψηφιακές λύσεις της Roland απευθύνονται σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, όπως  της Οπτικής Επικοινωνίας, της Χάραξης, του 3D Modeling, της Αργυροχρυσοχοΐας και της Οδοντοτεχνικής.

Είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε κοπτικά plotter βινυλίου, ενώ από το 1986 «δημιουργεί» τεχνολογία CAM με 3D milling μηχανήματα, προσφέροντας στην αγορά οικονομικές επιτραπέζιες λύσεις prototyping.

Είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε κοπτικά plotter βινυλίου και 3D milling μηχανήματα, ενώ από το 1986 «δημιουργεί» τεχνολογία CAM με τα πρώτα 3D milling μηχανήματα προσφέροντας στην αγορά οικονομικές επιτραπέζιες λύσεις prototyping,

Μία από τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες που δημιούργησε είναι αυτή της ψηφιακής εκτύπωσης-κοπής, η οποία δεν αντιγράφηκε από κανέναν άλλο κατασκευαστή για πάνω από μια δεκαετία.

Αξιοπιστία

To όνομα Roland αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση που μπορεί να δοθεί. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και είναι διεθνώς γνωστά για την υψηλή αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής τους, ενώ επιπλέον προσφέρουν στους χρήστες μεγάλη ευκολία χειρισμού σε συνδυασμό με μια σειρά αυτοματισμών και λειτουργιών ελέγχου.

Με το ψηφιακό μοντέλο ροής εργασίας (Digital Factory) και την πιστοποίηση ISO 9001:2000 που διαθέτει, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, ενώ με το ερευνητικό πρόγραμμα “301” στοχεύει στη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και το σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων.

DIGITAL YATAI

Το 1997, η Roland σταμάτησε τη λεγόμενη «γραμμή παραγωγής» και υιοθέτησε το “Digital Yatai”, ένα σύστημα που επινοήθηκε και σχεδιάστηκε εντός Roland, από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής. Πρόκειται για αυτόνομες μονάδες, όπου ένας μόνο άνθρωπος, καθοδηγούμενος από υπολογιστή, κάνει την κατασκευή ολόκληρου του προϊόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερο ποιοτικό έλεγχο στην παραγωγή, και μείωση του κόστους των προϊόντων.

×
Any questions?