Απεριόριστες Εφαρμογές & Ευκολία Χειρισμού

Το Roland EGX-30A είναι ένα επιτραπέζιο χαρακτικό με εκατοντάδες εφαρμογές, όπως σήμανση διαφημιστικών δώρων, χάραξη βραβείων, επιγραφές, ακόμα και καλούπια για διακόσμηση ειδών ένδυσης και αντικειμένων με strass. Αυτή η οικονομική λύση χάραξης συνοδεύεται από λογισμικό, σωλήνα σύνδεσης με ηλεκτρική σκούπα και βάση για καλέμι διαμαντιού για χάραξη χωρίς περιστροφή.

 • Επιφάνεια Εργασίας 20 x 30 cm
 • Εύκολος Χειρισμός
 • Αθόρυβη λειτουργία
 • Πρόγραμμα Χάραξης, Εργαλεία Χάραξης vacuum adaptor περιλαμβάνονται
 • USB θύρα και καλώδιο


Νέες Εφαρμογές

Το EGX-30A δεν είναι απλά ένα χαρακτικό egx30aapplicationsμηχάνημα. Σχεδιάστηκε ως λύση για την υποστήριξη νέων εφαρμογών και ιδεών που μπορούν να επεκτείνουν την επιχείρησή σας. Το EGX-30A δεν χαράζει μόνο σημάνσεις. Μετατρέπει καθημερινά αντικείμενα σε ξεχωριστά αναμνηστικά ή διαφημιστικά δώρα με την χάραξη προσωποποιημένων μηνυμάτων, ημερομηνιών, λογοτύπων και ονομάτων, ενώ ακόμα δημιουργεί μία νέα μόδα στην ένδυση χαράζοντας καλούπια σχεδίων θεμομεταφερόμενων strass.

 • Εύκολη Χρήση

  Το EGX-30Α είναι μία πραγματικά «δημιουργική» μηχανή. Σημάνσεις ασφαλείας, πινακίδες, ταμπέλες ονομάτων, βραβεία, μετάλλια, καθώς και μια σειρά προσωποποιημένων δώρων και accessories είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές του. Η πιο πρωτοποριακή όμως από όλες είναι η κατασκευή καλουπιών για διακόσμηση ειδών ένδυσης και αντικειμένων με strass. To EGX-30A μαζί με το προαιρετικό πρόγραμμα R-WearStudio κάνουν την παραγωγή ακόμα και των πιο σύνθετων σχεδίων strass, παιχνίδι. Πέντε απλά βήματα αρκούν για να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

 • Δημιουργήστε ένα σχέδιο στο R-WearStudio
 • Χαράξτε το template του σχεδίου με το EGX-30A
 • Απλώστε τις θερμομεταφερομενες πέτρες στο template
 • Τοποθετήστε μια ταινία μεταφοράς στο template
 • Μεταφέρετε και πρεσάρετε τις πέτρες σε στο ένδυμα που θέλετε


Μεγάλη Ποικιλία Υλικών

Με το EGX-30Α μπορείτε να χαράξετε γρήγορα και εύκολα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, από ελαφρά μέταλλα, όπως μπρούτζο, αλουμίνιο και χαλκό για παραγωγή επάθλων, έως πλαστικά υλικά για παραγωγή επαγγελματικών ταμπελών ονομάτων, κλειδοθηκών και σημάνσεων.

Αξιοπιστία

o όνομα Roland αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση που θα μπορούσε να δοθεί. Οι πιστοποιήσεις ISO που διαθέτει σας διασφαλίζουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Τα μηχανήματά της είναι διεθνώς γνωστά για την υψηλή αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής τους και προσφέρουν στους χρήστες μεγάλη ευκολία χειρισμού σε συνδυασμό με μια σειρά αυτοματισμών και λειτουργιών ελέγχου.

 

 

Εύκολος Χειρισμός

egx360softwareΤο EGX-30A κάνει τη χάραξη παιχνίδι! Απλά, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Dr. Engrave για να σχεδιάσετε μία ταμπέλα, πινακίδα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, και να μετατρέψετε το αρχείο σε γραμμές χάραξης. Κατόπιν, με το πάτημα ενός κουμπιού, η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα το πάχος του υλικού και ξεκινά την εργασία χάραξης. Κατά τη διάρκειά της, ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει πολύ εύκολα και χωρίς κόπο την ταχύτητα κίνησης κα τις στροφές χάραξης χρησιμοποιώντας το κουμπί που βρίσκεται στον πίνακα χειρισμού.

Υψηλή Ταχύτητα

Με ισχυρότερο μοτέρ, το EGX-30A επιτυγχάνει υψηλότερη ταχύτητα από το προηγούμενο μοντέλο (EGX-30), γεγονός που μεταφράζεται σε ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σας και μεγαλύτερη παραγωγικότητα και επομένως περισσότερα έμμεσα ή άμεσα κέρδη.

Χρόνος Χάραξης: 18 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα (25 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα με το EGX-30)

 

 

Μικρό Μέγεθος – Υψηλές Επιδόσεις
Η ελαφριά κατασκευή, το μικρό μέγεθος και η αθόρυβη λειτουργία του, καθιστούν το EGX-30Α ιδανικό για κάθε γραφείο, κατάστημα ή ακόμα και το σπίτι. Η επιφάνεια εργασίας 20×30 cm και η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών εργαλείων χάραξης προσφέρουν τη δυνατότητα υλοποίησης επαγγελματικών εφαρμογών.

Πρόγραμμα Χάραξης

Το πρόγραμμα Dr. Engrave χρησιμοποιεί TrueType γραμματοσειρές και περιλαμβάνει μία αυτόματη λειτουργία layout για την εισαγωγή Excel and CSV database αρχείων. Το πρόγραμμα εισάγει γρήγορα και εύκολα τα στοιχεία ενός αρχείου excel σε προκαθορισμένα κουτιά κειμένων για την παραγωγή επαγγελματικών ονομαστικών πινακίδων, ταμπελών αρίθμησης δωματίων κ.α. Το Dr. Engrave είναι συμβατό με Windows 2000/XP/VISTA.

To EGX-30A είναι συμβατό με τα περισσότερα χαρακτικά προγράμματα της αγοράς. Εκτός από το Dr. Engrave, είναι συμβατό με το FlexiEngrave 8.51, EngraveLab v7.1, TriPoint 9.6, και Roland R-WearStudio.

Προαιρετικό Λογισμικό

Το Roland R-WearStudio κάνει την παραγωγή διακοσμητικών στοιχείων strass για είδη ένδυσης, πανεύκολη. Γραμμικά σχέδια, λογότυπα και κείμενο μπορούν να μετατραπούν σε θερμομεταφερόμενα μοτίβα strass . Έτσι, χάρη σε αυτό το λογισμικό, ένα τζην αξίας μόνο 50 Euro, μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε ένα μοντέρνο ξεχωριστό παντελόνι που μπορεί να πουληθεί πάνω από 150 Euro. Εκτός από κλασσικά σχέδια, μπορούν να φτιαχτούν και απολύτως προσωποποιημένα, σύμφωνα με την παραγγελία του κάθε πελάτη.

egx360rwearΤο Roland R-Wear Studio περιλαμβάνει έτοιμα patterns για γρήγορη και εύκολη παραγωγή. Συμπεριλαμβάνει βιβλιοθήκη 500 κωδικών θερμομεταφερόμενων strass της Swarovski, που καλύπτουν τα διαφορετικά χρώματα, μεγέθη και τύπους που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Εξοπλισμός

Το EGX-30A συνοδεύεται από ένα σετ εργαλείων χάραξης, που σας εξοικονομεί χρήματα και σας βοηθάει να ξεκινήσετε τη δουλειά σας αμέσως. Επίσης περιλαμβάνειι ένα ειδικό εξάρτημα για την ηλεκτρική σκούπα, και καλώδιο USB.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

MODEL EGX-30A
Table 305 mm (X) x 205 mm (Y)
Max. Operation area 305 mm (X) x 205 mm (Y)
Feed rate X, Y-axis: Max. 3.0 m/min. (50 mm/sec.)
Mechanical resolution 0.01 mm/step 0.00125 mm/step ( micro-step control )
Software resolution 0.01 mm/step
Distance accuracy Whichever the greater value of ±0.1 mm or ±0.5% of moving distance
Right-angle accuracy ±1 mm (305 mm)
Spindle motor Brushless DC motor, maximum 27 W
Revolution speed 5,000 to 10,000 rpm.
Engraving tool mounting diameter 3.175 mm
Number of tool up/down 1 per sec.
Interface USB (compliant with Universal Serial Bus Specification Revision 1.1) Serial (RS-232C-compliant)
LED Operation indicators 2 (PAUSE/VIEW, ORIGIN POINT/SET created_date = NOW(), created_by = 1, ORIGIN POINT) Mode indicators 2 (ENGRAVER, SCORE )
Control keys UP, DOWN, LEFT, RIGHT, SET created_date = NOW(), created_by = 1, SURFACE / TEST, PAUSE / VIEW, ORIGIN POINT / SET created_date = NOW(), created_by = 1, ORIGIN POINT, SELECT
Power requirements Dedicated AC adapter : AC 100 to 240V ± 10% 50/60Hz Machine : DC 24 V 0.7 A
Acoustic noise level Operation mode: 70 dB (A) or less Standby mode: 40 dB (A) or less (According to ISO 7779)
External dimensions 513 mm (W) x 491 mm (D) x 217 mm (H)
Weight 13.2 kg
Operation temperature 5 to 40 °C
Operation humidity 35 to 80% ( no condensation )
Material Plastics (ABS, acrylic, PC etc), brass, aluminium (only with diamond)
Accessories AC adapter, Power cord, USB cable, Vacuum-adapter, Character cutter, Depth regulator nose, Diamond scraper adapter, Hexagonal screwdriver, Spanner, Hexagonal wrench, Test material, Adhesive sheet, Roland Software package CD-ROM, User’s manual

Δείτε την μπροσούρα εδώ:

×
Any questions?