Πρωτότυπα

Δημιουργήστε Πρωτότυπα και Μοντέλα με τα Μηχανήματα Milling της Roland

Η δημιουργία ενός πρωτοτύπου είναι ένα σημαντικό στάδιο στην ανάπτυξη ενός προϊόντος. Τα πρωτότυπα επιτρέπουν στους σχεδιαστές να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Επιπλέον τους επιτρέπουν να ελέγξουν το σχεδιαζόμενο αντικείμενο από κάθε άποψη και  να αξιολογήσουν χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να αξιολογηθούν στην οθόνη ενός υπολογιστή, όπως το πραγματικό του μέγεθος και το φινίρισμά του.

Η σειρά μηχανών milling MODELA της Roland DG σας επιτρέπει να παράγετε λειτουργικά πρωτότυπα με γρήγορο και εύκολο τρόπο, χρησιμοποιώντας το υλικό της επιλογής σας. Τα πιο δημοφιλή υλικά είναι: ABS, POM και πολυουρεθάνη. Οι εφαρμογές των MODELA δεν περιλαμβάνουν μόνο πρωτότυπα. Μπορείτε επίσης να παράγετε μικρές ποσότητες εξαρτημάτων και καλουπιών.

Τεχνολογία SRP

Με την τεχνολογία  SRP παράγονται πρωτότυπα με τη σμίλευση (milling) ενός μπλοκ υλικού σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Αντίθετα, τα προσθετικά συστήματα (additive) δημιουργούν μοντέλα χτίζοντάς τα στρώμα-στρώμα . Τα συστήματα SRP έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προσθετικά: χαμηλότερο κόστος, υποστήριξη μίας ευρύτερης ποικιλίας υλικών και δυνατότητα παραγωγής όμορφων φινιρισμάτων με ομαλές, καμπύλες επιφάνειες.

Τα Πλεονεκτήματα των MODELA Μilling Μηχανών

Τόσο η τιμή αγοράς όσο και το κόστος λειτουργίας των μηχανών MODELA είναι χαμηλό. Επιπλέον, με τα MODELA διατηρείτε τις ιδέες σας «ασφαλείς» και εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα, αφού δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε ένα εξωτερικό συνεργάτη για την κατασκευή του πρωτοτύπου σας.

Εύχρηστα και με υψηλή ποιότητα παραγόμενου αποτελέσματος, συνοδεύονται από ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό CAM, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ακόμα και από ένα αρχάριο χρήστη χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή ειδικές δεξιότητες.

Ιδανικά για Σχολεία και Εκπαιδευτικά Κέντρα 

Η Roland DG είναι γνωστή για την ευχρηστία των μηχανών και του λογισμικού της, γεγονός που καθιστά τα μηχανήματά της ιδανικά για σχολεία και κέντρα εκπαίδευσης.

×
Any questions?