Εκτύπωση & Κοπή με ένα Μηχάνημα

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και κόπο με ένα μηχάνημα που συνδυάζει εκτύπωση και κοπή

Η εκτύπωση και κοπή με ένα μηχάνημα σας προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία. Απλά σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορείτε να ολοκληρώσετε με ένα μόνο μηχάνημα, μια εργασία που απαιτεί εκτύπωση και κοπή. Με αυτή τη μοναδική λύση 2-σε-1 δεν είναι πλέον απαραίτητο να επανατοποθετήσετε τις εκτυπώσεις σας σε ένα ξεχωριστό κοπτικό. Αφού εκτυπωθούν τα αυτοκόλλητα, οι ετικέτες ή τα θερμομεταφερόμενα γραφικά, κόβονται άμεσα και αυτόματα. Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και αποτρέπει την πιθανότητα λαθών. Ένα εκτυπωτικό/κοπτικό είναι επίσης μια εύχρηστη και οικονομική λύση.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να επενδύσετε, να εγκαταστήσετε και να λειτουργείτε μια μόνο μηχανή.

Πρωτοπόρος Ηγέτης

Η Roland DG είναι  η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και κατασκεύασε large format εκτυπωτικά-κοπτικά. Ηγέτης στην αγορά των εκτυπώσεων εξωτερικής χρήσης, συνεχίζει να «δημιουργεί» καινοτομίες, ενώ έχει πουλήσει χιλιάδες εκτυπωτικά, γεγονός που την καθιστά την Νο 1 εταιρεία στον κόσμο.

Μεγάλη Σειρά Εκτυπωτικών-Κοπτικών

Μέσα από μία μεγάλη σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών που διαθέτει η Roland, μπορείτε να βρείτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας! Οι διαφορές τους είναι κυρίως στο πλάτος του υλικού, στους χρωματικούς συνδυασμούς, στις ταχύτητες παραγωγής και στους τύπους μελανιών, ενώ όλα χαρακτηρίζονται από τη φημισμένη υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας.

×
Any questions?