Δοκίμια Συσκευασιών

Η εντυπωσιακή συσκευασία είναι αυτή που κάνει ένα προϊόν να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα.  Ο σωστός σχεδιασμός και η αισθητική της, είναι ένας από τους παράγοντες επιτυχίας του προϊόντος.  Χάρη στη τεχνολογία inkjet της Roland, οι εταιρείες συσκευασιών μπορούν να παρουσιάσουν στους πελάτες του ένα ρεαλιστικό δοκίμιο με υπέροχα χρώματα και εντυπωσιακά εφέ.

Δημιουργία Δοκιμίων στο Κατάλληλο Υλικό

Με τη σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών VersaUV της Roland, έχετε μια προσιτή λύση που σας επιτρέπει να αναλάβετε το σχεδιασμό και την παραγωγή δοκιμίων νέων συσκευασιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε δοκίμια συσκευασίας και πρωτότυπα ακριβώς στα υλικά που ο πελάτης ζητά, κάνοντας τα τόσο αληθινό όσο το τελικό προϊόν. Η τεχνολογία LED-UV σας επιτρέπει να εκτυπώσετε σε shrink-wrap film, αυτοκόλλητο PVC, χαρτί, συνθετικό και φυσικό δέρμα, BOPP, PE, PET και πολλά άλλα υλικά.

Χάρη στην ανώτερη τεχνολογία UV Roland μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο εκπληκτικά δοκίμια αλλά και μικρό τιράζ συσκευασιών με γυαλιστερό εφέ και υφές.

Mεταλλικό και Λευκό

Η σειρά VS-i VersaCAMM είναι επίσης ιδανική για δοκίμια συσκευασιών, πρωτότυπα και ετικέτες. Σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε λευκό χρώμα και εκατοντάδες μεταλλικές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, ασήμι, χαλκού και περλέ χρωμάτων.

Εκτύπωση & Κοπή με Μία Κίνηση 

Τα εκτυπωτικά-κοπτικά  Roland όχι μόνο εκτυπώνουν ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακά εφέ, αλλά επίσης κάνουν περιγραμματική κοπή και  περφορέ εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και κάνοντας τη διαδικασία της δημιουργίας δοκιμίων και πρωτοτύπων πιο εύκολη  από ό, τι έχετε φανταστεί..

lecseries_applic

VersaUV LEC series

versacammvsi_appl

VersaCamm VSi series

×
Any questions?