Γενικά

MDX-40A 3D Milling Machine

   • 4ος Άξονας περιστροφής
   • 4-axis CAM πρόγραμμα περιλαμβάνεται
   • Επιφάνεια Εργασίας 305 x 305 mm
   • 15,000 RPM
   • Διακόπτης επείγουσας παύσης λειτουργίας & κάλυμμα για αθόρυβη και ασφαλή λειτουργία

SRP Τεχνολογία

 • Δημιουργεί πρωτότυπα με την πιο υψηλή ακρίβεια
 • Διαχειρίζεται μια μεγάλη ποικιλία υλικών και δημιουργεί λείο φινίρισμα επιφανείας

Η τεχνολογία Subtractive Rapid Prototyping (SRP) έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής γρήγορης πρωτοτυποποίησης. Οι συσκευές SRP κοστίζουν σημαντικά λιγότερο ενώ παράγουν πρωτότυπα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών με μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερο φινίρισμα επιφανείας.

Λειτουργικά Πρώτυπα

Όπως όλες οι SRP συσκευές της Roland , έτσι και το MDX -40 μπορεί να επεξεργαστεί μια μεγάλη σειρά υλικών χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανόμενων του derlin και του νάιλον. Αυτό επιτρέπει στους μηχανικούς να δημιουργήσουν υψηλής ακρίβειας «λειτουργικά» πρωτότυπα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των τελικών προϊόντων. Τα πρωτότυπα πρέπει να «συμπεριφέρονται» ακριβώς όπως το τελικό προϊόν και να περάσουν όλους τους απαραίτητους ελέγχους όπως δοκιμές θερμοκρασίας και αντοχής.

Πρόγραμμα

Το ΜODELA Player 4 είναι ένα CAM πρόγραμμα που δέχεται αρχεία IGES, DXF και STL από τα πιο δημοφιλή βιομηχανικά 3D CAD προγράμματα. Υποστηρίζει την αλλαγή εργαλείων όταν χρησιμοποιείται με το Αutomatic Tool Changer (ATC) και το Automatic Side Cutting σε συνδυασμό με το Rotary Axis Unit. Το Modela επιτρέπει την προσομοίωση 3D μοντέλων και την εκτίμηση του χρόνου παραγωγής τους.

4ος ‘Aξονας Περιστροφής (Rotary Axis)

Με τον 4 ο άξονα περιστροφής, το MDX -40 επεξεργάζεται δύο ή τέσσερις πλευρές. Όταν η μία πλευρά έχει ολοκληρωθεί, το υλικό περιστρέφεται αυτόματα έως ότου επεξεργαστούν και οι 4 πλευρές του. Αυτό μειώνει το χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και τα πιθανά ανθρώπινα λάθη από την περιστροφή με το χέρι.

Υψηλή Ακρίβεια

Το υψηλής ακρίβειας μοτέρ του MDX -40 μειώνει τους κραδασμούς της συσκευής και παράγει μοντέλα με εξαιρετική ακρίβεια. Επιτυγχάνει ανάλυση έως 0.000039 inches / step και δημιουργεί πρωτότυπα με την πιο υψηλή ακρίβεια. Επιπλέον, τ o MDX-40 δημιουργεί λείο φινίρισμα επιφανείας.

Υψηλή Παραγωγικότητα

Οι μηχανές SRP της Roland μπορούν να σκαλίσουν εξαρτήματα σε ένα κατά μέσο όρο χρόνο 4 ωρών. Σύμφωνα με έρευνες για RP συστήματα, η διαδικασία SRP μειώνει τον χρόνο παραγωγής με την κατασκευή εξαρτημάτων έτοιμων προς χρήση, με λεία επιφάνεια και υψηλή ακρίβεια σε αντίθεση με τις άλλες μεθόδους που απαιτούν περαιτέρω επεξεργασία για φινίρισμα.

Μέγεθος

Το MDX-40 είναι μια επιτραπέζια συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε ένα γραφείο. Διαθέτει δυνατότητα επείγουσας παύσης λειτουργίας που απενεργοποιεί τη μηχανή με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένα προαιρετικό κάλυμμα ασφαλείας δεν επιτρέπει την πρόσβαση στη μηχανή κατά τη διάρκεια λειτουργίας της και αποτρέπει τη συσσώρευση σκόνης στο χώρο.

Αξιοπιστία

Όπως όλα τα προϊόντα της Roland , το MDX -40 είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με αυστηρές προδιαγραφές και με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO . Κάθε προϊόν της Roland συναρμολογείται από την αρχή έως το τέλος από τον ίδιο τεχνικό όπως ακριβώς γίνεται και με μια Rolls Royce , ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια έχει υψηλή προτεραιότητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

mdx40A_spec

Accessories

mdx40a_access

Brochure

Δειτε το προσπέκτους εδώ:

brochure

Εφαρμογές

functproto_post

Functional prototypes

×
Any questions?