ISA Innovation Award για τα TrueVIS VG2

Η νέα σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS VG2 της Roland, απέσπασε πρόσφατα το βραβείο “Innovation Award ” ISA Sign Expo 2019 στην κατηγορία εκτυπωτικών. Με τα βραβεία καινοτομίας ISA αναγνωρίζονται τα καλύτερα  νέα προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση ISA Sign Expo. Τα εκτυπωτικά-κοπτικά VG2-540 και VG2-640 εντυπωσίασαν τους κριτές – μια εξωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων – με τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ολοκληρωμένη επιλογή χρωμάτων, την βελτιωμένη απόδοση και ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Roland DGA, Andrew Oransky, επισήμανε τη σημασία απόκτησης αυτού του βραβείου. “Η βράβευση από το ISA των μοντέλων της νέας σειράς TrueVIS VG2 είναι μια μεγάλη τιμή, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ο σκληρός ανταγωνισμός”, αναφέρει ο Oransky. “Η τεχνολογία αιχμής και τα υψηλά χαρακτηριστικά αυτών των εκτυπωτικών / κοπτικών νέας γενιάς τα τοποθετούν από μόνα τους σε μια ξεχωριστή κατηγορία. Η μεγάλη έρευνα που οδήγησε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη αυτών των εκτυπωτικών, εξασφαλίζει ότι το κάθε VG2 είναι κατασκευασμένο για να ξεπερνά τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών

Τα νέα εκτυπωτικά/κοπτικά της σειράς VG2, με τα νέα μελάνια TR2 (πορτοκαλί, λευκό και CMYKLcLm)   προσφέρουν μία μεγάλη χρωματική γκάμα και απίστευτα ζωντανή, λεπτομερή αναπαραγωγή. Για πραγματικά ανεπιτήρητη παραγωγή, η αποδοτικότητα και η ακρίβεια εκτύπωσης και κοπής έχουν βελτιστοποιηθεί, ενώ διαθέτουν ένα νέο σύστημα take-up και αυτορυθμιζόμενους pinch rollers (ροδάκια συγκράτησης υλικών). Συνοδεύονται από το λογισμικό VersaWorks® 6 – το ισχυρότερο RIP της Roland – για αξεπέραστη λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης. Επιπλέον,  διαθέτουν πιστοποιήσεις από κορυφαίους κατασκευαστές υλικών όπως η 3Μ και η Avery, παρέχοντας τη διασφάλιση της ποιότητας και της ανθεκτικότητας των γραφικών που τυπώνονται στα υλικά τους. Επίσης διαθέτουν την πιστοποίηση GreenGuard Gold για ασφαλείς εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους.

Γνωρίστε τα TrueVIS VG2

×
Any questions?