Βραβείο EDP 2017

Μάιος 31, 2017

Βραβείο EDP 2017 για τη σειρά εκτυπωτικών/κοπτικών TrueVIS SG Roland

edp_2017_Sg

Η σειρά εκτυπωτικών/κοπτικών TrueVIS SG της  Roland DG, κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας inkjet εκτυπωτικών μεγάλου μεγέθους, βραβεύτηκε από την EDP (European Digital Press) ως «Η καλύτερη λύση Eκτύπωσης & Kοπής» για το 2017. Η επιτυχία των εκτυπωτικών/κοπτικών SG-540 και SG-300 ακολουθεί εκείνη της σειράς TrueVIS VG που κέρδισε στην ίδια κατηγορία το 2016.

Μιλώντας στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη FESPA 2017 στο Αμβούργο της Γερμανίας, ο Gillian Montanaro, επικεφαλής του τμήματος marketing της Roland DG EMEA, σχολίασε: «Η Roland DG είναι πολύ υπερήφανη που κέρδισε αυτό το βραβείο, σε μια εποχή  που όλοι οι κατασκευαστές  προσπαθούν να καινοτομούν και να δημιουργούν τις καλύτερες λύσεις στην αγορά. Η αναγνώριση αυτή της EDP αποδεικνύει ότι η Roland DG συνεχίζει να πρωτοπορεί με μία σειρά προϊόντων που προσφέρουν ένα συνδυασμό αξιοπιστίας, μηχανικής ακρίβειας, ποιότητας και απόδοσης επένδυσης. »

Η EDP (European Digital Press Association) αξιολογεί κάθε χρόνο  τις εξελίξεις στην αγορά της εκτύπωσης,  και βραβεύει τις καλύτερες λύσεις στον κλάδο.  Για τη σειρά TruVIS SG, η  Τεχνική Επιτροπή σχολίασε: «Βασισμένη στη νέα τεχνολογία  εκτύπωσης με κεφαλές  FlexFire, επιταχύνει την παραγωγή πολύ περισσότερο σε σύγκριση 170519_edp_mainμε τα παλαιότερα μοντέλα στην αγορά. Τα μοντέλα SG συνδυάζουν την καλή τιμή με την ποιότητα. »

«Τα εκτυπωτικά/κοπτικά  της Roland DG αναγνωρίζονται ως best sellers  με πάνω από 116.000 πωλήσεις  παγκοσμίως«, δήλωσε ο Montanaro. «Η νέα σειρά TrueVIS  «φέρνει»  την εκτύπωση και κοπή στο επόμενο επίπεδο από την άποψη των καινοτόμων λειτουργιών και βελτίωσης της απόδοσης. Η σειρά SG προσφέρει  την προηγμένη τεχνολογία TrueVIS σε ασυναγώνιστη τιμή και αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες υπηρεσιών εκτύπωσης που μόλις ξεκινούν ή για όσους θέλουν να αυξήσουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες.»

Γνωρίστε τη σειρά TrueVIS SG

×
Any questions?